Samsung Windows Fit, un aparat de aer condiționat de tip fereastră

743
Samsung Windows Fit un aparat de aer conditionat de tip fereastra
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Ieri Samsung Electronics a lansat un aparat de aer condiționat de tip fereastră, numit Samsung Windows Fit. Acesta vă permite să vă bucurați de aer curat în fiecare cameră, fără restricții asupra mediului de instalare. Noul aparat de tip fereastră este destinat consumatorilor care doresc să instaleze aparate de aer condiționat în fiecare cameră.

Samsung Windows Fit este un aparat de aer condiționat all-in-one care combină o unitate exterioară și o unitate interioară. Avantajul este că oricine are fereastră îl poate instala cu ușurință. Atașați doar un cadru dedicat pentru aparatul de aer condiționat la fereastră, astfel încât nu este nevoie de un proces complicat de instalare. În plus, acest produs evaporă în mod natural umezeala generată în timpul procesului de schimb de căldură printr-un ventilator, deci nu este nevoie să instalați o conductă de scurgere separată.

Samsung Windows Fit cu un consum redus de energie

Samsung Windows Fit are o performanță excelentă de răcire prin aplicarea de elice de vânt duble. Acestea pot fi comutate în patru direcții, cum ar fi stânga, dreapta, centru și tip leagăn, trimițând aerul puternic și uniform în fiecare colț al camerei. Noul aparat de aer condiționat este disponibil în 5 culori personalizabile, cum ar fi verde, albastru, bej, gri și roz. Posibil să fie încadrat în categoria aparatelor electrocasnice Bespoke.

Decibelul (dB) este unitatea de măsură a intensității sonore. Urechea umană percepe sunete între 1 și 130dB, orice sunet peste 130dB cauzează dureri. În casă, ziua, limita maximă admisă este de 35dB. Un ţânțar produce un zgomot de 20dB!

Compresorul invertorului digital al acestui produs are un invertor care reduce vibrațiile și zgomotul în timp palele se rotesc și un amortizor cu două tuburi care reduce zgomotul de frecare al agentului frigorific, blocând efectiv zgomotul.

Când este utilizat în modul cu zgomot redus, acesta funcționează la un nivel de 40 dB (decibeli), conform SamsungNewsroom. În acest fel puteți dormi bine fără să vă faceți griji cu privire la zgomot chiar și în nopțile calde de vară. Comparativ cu aparatele de aer condiționat clasic, consumul de energie este redus cu până la 70%, reducând costurile cu energia.

În plus, este posibilă o gestionare convenabilă a igienei cu Samsung Windows Fit prin instalarea „Easy Care”. Aceasta este o funcție excelentă pe aparatele de aer condiționat Samsung, care usucă automat umiditatea internă ori de câte ori este închis aparatul de aer condiționat și un filtru care poate fi spălat separat.

Nu a fost anunțată disponibilitatea pe piețele globale

Acest produs este încadrat în clasa 1 de eficiență a consumului de energie. Motorul invertorului digital și compresorul invertorului digital al produsului are o garanție pe tot parcursul vieții. Deci dacă se defectează în timpul folosirii, se pot repara sau înlocui gratuit piesele respective. Garanția pe viață se referă la furnizarea de reparații gratuite sau servicii de înlocuire cu piese compatibile numai pentru motoarele și compresoarele cu invertor digital, fără limită de timp.

Aparatul de aer condiționat Samsung Windows Fit are un preț de 849.000 de won, aproximativ 630 de euro. Deocamdată Samsung a lansat acest aparat doar în Coreea de Sud și nu a anunțat disponibilitatea pe alte piețe.