Samsung Wireless Powerbank de 10.000 mAh aproape de lansare

170
Samsung Wireless Powerbank de 10.000 mAh
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung lucrează la două noi power bank-uri, iar niciuna dintre ele nu a fost încă anunțată. Ne așteptam să fie anunțate după lansarea seriei Galaxy S24 luna trecută. Cu toate acestea, Samsung nu a anunțat nicio nouă baterie externă în acest an. Acum, am aflat mai multe detalii despre viitoarea baterie Samsung Wireless Powerbank de 10.000 mAh de 25W a companiei.

La sfârșitul lunii trecute am scris despre o nouă baterie externă Samsung Power Bank Quick Charge de 20.000 mAh. Zilele trecute cunoscutul Roland Quandt a publicat imaginile viitoarei baterii Samsung Wireless Powerbank de 10.000 mAh. Bateria are numărul de model EB-U2510, două porturi USB Tip-C și un indicator al nivelului de încărcare (cu patru LED-uri). Potrivit SamMobile, cum sunt cunoscute atâtea date despre această baterie se pare că este foarte aproape de lansare.

Viitoarea baterie Samsung Wireless Powerbank de 10.000 mAh poate oferi până la 25W de putere atunci când utilizați un port USB Tip-C. Dacă utilizați două porturi USB simultan, puterea de ieșire depășește 20W (10W + 10W). De asemenea, bateria dispune de un suport de încărcare wireless deasupra și oferă până la 7,5W de putere inductivă (încărcare wireless). Încărcarea este suficient de bună pentru a încărca un Galaxy Watch 6 sau un Galaxy Watch 5 Pro.

Bateria are un buton de pornire pentru a porni sau opri power bank-ul. Puteți încărca trei dispozitive simultan, dar veți fi limitat la 7,5W de putere de ieșire de la porturile USB și de la placa de încărcare wireless. Acest power bank a fost listat pe site-ul unui comerciant cu amănuntul din Germania și are un preț de 32,99 euro. Vine la pachet cu un cablu de încărcare USB Tip-C la USB Tip-C de 20 de cm lungime.

Nikola Tesla credea că transferul de energie wireless este posibil în viitor. Tesla a lucrat la diferite proiecte pentru transmisia de energie electrică fără fir pentru iluminat. Când Tesla își formulase ideile, nu se putea transmite energie wireless.

Samsung poate lansa acest power bank în orice moment, iar toate detaliile despre viitorul power bank sunt disponibile pentru comercianți. De asemenea, compania lucrează la o baterie externă de 20.000 mAh despre care am pomenit mai sus. Aceasta poate oferi până la 45W de putere prin portul său USB Tip-C. Cu toate acestea, îi lipsește un suport de încărcare wireless, așa că nu puteți încărca wireless Galaxy Watch cu ea.