O nouă baterie externă Samsung Power Bank Quick Charge de 20.000 mAh

193
Samsung Power Bank Quick Charge de 20.000 MAh
Sursa foto: via sammobile.com

În urmă cu câteva zile pe internet a apărut o nouă baterie externă Samsung cu o capacitate de 20.000 mAh. Ieri, Samsung Power Bank Quick Charge de 20.000 mAh a fost listată pentru precomandă. Bateria Samsung, care acceptă încărcare de 45W, este acum listat pe site-ul MobileFun (imaginea de produs este greșită). Asta înseamnă că o puteți precomanda dacă locuiți în Marea Britanie.

Ne amintim că ultima baterie externă Samsung a fost lansat în 2022. Samsung Power Bank de 10.000 mAh cu încărcare rapidă de 25W. Bateria are standardul Power Delivery 3.0 USB și poate încărca două dispozitive în același timp. Cu toate acestea, dacă se încarcă două telefoane simultan, vitezele de încărcare coboară la 9W.

Samsung Power Bank Quick Charge de 20.000mAh cu încărcare de 45W (cu numărul de model EB-P4520XU) se potrivește cu viteza maximă de încărcare a Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. Ea ajunge la 45W de putere prin protocolul USB PD PPS (PD – Power Delivery / PPS – Programmable Power Supply). Noua baterie Samsung are trei porturi USB Tip-C și un indicator al nivelului de încărcare cu 4 LED-uri. Are un buton de pornire și numărul 20 mare înscris pe power bank. De asemenea, vine la pachet cu un cablu USB Tip-C la USB Tip-C, potrivit SamMobile.

PPS – Programmable Power Supply este un standard care se referă la tehnologia avansată de încărcare prin USB-C. Poate modifica în timp real tensiunea și curentul de alimentare în funcție de starea de încărcare a dispozitivului.

Samsung Power Bank Quick Charge are un preț de 59,99 GBP în marea Britanie, (aproximativ 70 de euro / 76 USD). Bateria este disponibilă în culoarea bej. Se pare că Samsung a folosit PCM (Post Consumer Material) pentru a proiecta carcasa exterioară a noului său power bank, fiind astfel un produs ecologic. Samsung nu a anunțat încă oficial noul power bank, dar ne așteptăm să facă asta în următoarele zile.

Din ce vedem ca specificații, pare a fi o baterie excelentă grozavă pentru cei care au un Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. Cu toate acestea, îi lipsește încărcarea fără fir, pentru a încărca un set Galaxy Buds 2 Pro sau un Galaxy Watch 5 Pro. Puteți folosi unul dintre cele trei porturi USB Type-C ale sale, totuși, pentru a încărca diferite accesorii.