Samsung și Xbox colaborează pentru opere de artă iconice pe The Frame

374
Samsung si Xbox colaboreaza pentru opere de arta iconice pe The Frame
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

O nouă colecție de lucrări de artă inspirată de cele mai mari jocuri din istoria Xbox va fi disponibilă exclusiv pentru televizorul Samsung The Frame. Samsung Electronics Co., Ltd și-a anunțat cea mai recentă colaborare cu Xbox pentru a introduce „Xbox Through The Years” în Frame. Nu este prima colaborare între Samsung și Xbox. Aceasta este o nouă colecție de opere de artă iconice disponibile exclusiv în Magazinul de artă The Frame.

De ani de zile, Samsung și Xbox s-au asociat pentru a oferi în mod constant experiențe de jocuri TV de ultimă generație. Samsung fiind partenerul TV oficial al Xbox Series X din Statele Unite și Canada. Acum, acest parteneriat se extinde pentru a celebra iubita bibliotecă de jocuri Xbox cu „Xbox Through The Years”.

Samsung și Xbox introduc „Xbox Through The Years” în The Frame

Proprietarii de The Frame vor putea acum să afișeze lucrări de artă din jocurile lor preferate – de la Halo la BioShock. Vor putea vede lucrări de artă uimitoare în 4K și în culori incredibil de realiste care definesc experiența de vizualizare a televizoarelor The Frame. Utilizatorii vor putea afișa aceste imagini cu titluri de jocuri populare fără costuri suplimentare.

Suntem mândri să introducem prima colecție de jocuri în magazinul de artă The Frame. Invităm proprietarii de The Frame să vizioneze noile lucrări la o calitate excepțională a imaginii QLED”. A declarat Grace Dolan, vicepreședinte Home Entertainment Marketing la Samsung Electronics America, conform SamsungNewsroom. „Cadrul (The Frame) este conceput pentru a vă permite să împărtășiți cine sunteți și ceea ce vă place. Cea mai recentă colaborare Samsung și Xbox le oferă jucătorilor șansa de a continua să facă exact acest lucru.”

Xbox este un brand de jocuri video creat și deținut de Microsoft. Xbox a fost prezentat oficial publicului de Bill Gates și de luptătorul profesionist Dwayne „The Rock” Johnson, la CES 2001 din Las Vegas, la 3 ianuarie 2001.

Parteneriatul nostru cu Samsung le permite proprietarilor de The Frame să facă o călătorie prin istoria Xbox. Ei pot să să celebreze jocurile lor preferate printr-o artă grafică uluitoare”. A spus Marcos Waltenberg, directorul Xbox Global Partnerships.

Acest ultim parteneriat continuă misiunea The Frame de a transforma ecranul într-o operă de artă care reflectă stilul dvs. personal. The Frame Art Store permite abonaților să afișeze peste 1.500 de opere de artă. Pot vedea de la fotografii contemporane la capodopere impresioniste, toate organizate de experți. Este o colecție în continuă creștere prin noi parteneriate – deci există ceva pentru toată lumea.