Samsung Z Flip Thom Browne vândut imediat în Coreea de Sud

639
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a început weekend-ul trecut vânzările ediției limitate Thom Browne a lui Galaxy Z Flip, noului său telefon pliabil. Când au început vânzările site-ul oficial al companiei Samsung a căzut din cauza suprasolicitării. Foarte mulți clienți au intrat simultan pe site pentru a comanda un Galaxy Z Flip Thom Browne Limited Edition.

Gigantul high-tech a vrut inițial să vândă Galaxy Z Flip Thom Browne în cinci locații offline din Coreea de Sud. Planul a fost schimbat cu doar câteva zile înainte și telefonul a ajuns la vânzare doar prin intermediul site-ului web Samsung. Au fost informații că mulți clienți vor aștepta peste noapte în respectivele locații pentru a ajunge în posesia unui exemplar al telefonului. Sigur că măsura luată de Samsung a fost din cauza problemele generate de virusul COVID-19.

Samsung Z Flip Thom Browne pe piața neagră la peste 3.700$

Samsung a declarat că ediția limitată Galaxy Z Flip s-a vândut în doar două ore și jumătate după ce site-ul său web a început să ia comenzi. Numărul de telefoane Galaxy Z Flip Thom Browne vândute a rămas nedezvăluit de companie. Prețul la care poate fi cumpărat de pe site-ul Samsung este de 2,97 milioane won, aproximativ 2.460 dolari.

Ediția limitată Galaxy Z Flip Thom Browne lansată pe piață a ajuns deja și pe piața neagră. Prețul este unul exorbitant pentru un astfel de telefon, fie el și pliabil. Ediția Thom Browne se revinde cu aproximativ 3,5 milioane – 4,5 milioane won, aproximativ 2.900 – 3.730 USD. Originalul Samsung Galaxy Z Flip are un preț de 1,65 milioane won, aproximativ 1.395 de dolari în Coreea de Sud.

Limba coreeană este o limbă izolată adică, nu este înrudită genealogic cu nicio altă limbă. Coreea de Sud este considerată una dintre societățile cele mai omogene din punct de vedere etnic din lume. Etnicii coreeni reprezint aproximativ 96% din populația totală.

Samsung a adăugat că are în vedere asigurarea unui alt lot al ediției limitate pentru vânzările viitoare, conform The Korea Herald. Pentru cei care au plasat comenzi în Coreea de Sud pentru ediția limitată a lui Z Flip, Samsung Coreea a confirmat că va expedia primele bucăți către clienți în 4 martie.