Samsung Z2 cu sistem de operare Tizen certificat FCC, posibilă lansare în S.U.A.

1463

Telefonul Samsung Z2 alimentat de Tizen a fost disponibil pe anumite piețe începând cu luna august anul trecut. Acum, o nouă variantă a telefonului Samsung Z2 pare să ajungă în SUA, deoarece numărul de model SM-Z200M a fost certificat de FCC.

O versiune dual SIM a dispozitivului cu numărul modelului SM-Z200M / DS a primit recent certificarea Wi-Fi. În cazul în care Samsung Z2 se îndreaptă într-adevăr către S.U.A., s-ar putea să se facă unele modificări în versiunea originală a telefonului.

Actualul telefon Samsung Z2 dispune de un ecran de 4 inch cu o rezoluție de 480 x 800 (WVGA).

În interiorul carcasei are un chipset Spreadtrum SC9830 cu un procesor quad-core de 1.5GHz.

1 GB de memorie RAM este în interior, împreună cu 8 GB de stocare nativă. Un slot pentru microSD de 128 GB este disponibil pentru cei care au nevoie de stocare suplimentară.

Camera foto de 5MP orientată spre spate vine cu o deschidere de f/2,2, iar o cameră pentru selfie de 3MP VGA este în partea din față. Telefonul este alimentat de o baterie de 1.500 mAh, iar sistemul de operare Tizen 2.4 este preinstalat.

Mai dispune de GPS, accelerometru, microUSB 2.0.

 Z” (Vine de la Tizen OS) – de obicei în cadrul acestei serii Z regăsim doar telefoane care utilizează sistemul de operare Tizen, primul smartphone cu sistem de operare Tizen a fost lansat în Rusia. Samsung Z1, Samsung Z3 sau Samsung Gear S2 mai utilizează acest sistem de operare. Versiunea 2.4 este cea mai performantă. 

Ca de obicei, documentația Comisiei Federale de Comunicații – FCC, nu ne oferă prea multe informații în afara locului în care se va găsi autocolantul agenției.