Modelul Samsung Z3 LTE (SM-Z300F) primește certificare Bluetooth

1582

Samsung Electronics merge înainte cu cu sistemul său propriu de operare, modelul Samsung Z3 a primit certificare comisiei americane Bluetooth SIG. Sărind peste Z2, Samsung va lansa pe piață în curând pe Z3, ca generația a doua a smartphone-ului cu sistemul de operare Tizen. Ultimele informații referitoare la Z3 au fost lansate o dată cu obținerea certificării Bluetooth pentru Samsung Z3.

Bluetooth 4.1, ultimul update pentru Bluetooth este disponibil o dată cu viitorul smartphone de la Samsung ce poartă numele de model SM-Z300F, însă această certificare Bluetooth SIG a fost anunțată o dată cu alte informații: Samsung Z3 ca rula sistemul de operare de casă a lui Samsung, Tizen 3.0 și nu Tizen 2.0 cum a fost vehiculat în trecut.

Alte specificații includ un display de 5 inch HD cu o rezoluție de 1380 x 720 pixeli, un procesor de 1,3 GHz, quad-core Spreadtrum, 1,5 GB de RAM, memorie internă de 8 GB, o cameră frontală de 5 MP și una principală de 8 MP. În domeniul conectivității Z3 are 802.11a/b/g/n Wi-Fi, 4G LTE, slot-uri dual-SIM și o baterie de 2,600 mAh. La aceste specificații bateria ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru o zi de utilizare intensă.