Acasă Stiri Samsung îmbunătățește scanerul de iris pentru Galaxy S9

Samsung îmbunătățește scanerul de iris pentru Galaxy S9

Scanerul de iris al smartphone-ului Galaxy S9, care va fi lansat de Samsung, va fi mult mai sigur pentru a recunoaște mai bine ochii utilizatorilor. Un pas prin care firma speră să-și consolideze tehnologia de verificare biometrică pentru tranzacțiile bancare și financiare.

Recunoașterea irisului este identificarea biometrică care utilizează irisul ochiului unui individ. Modelele foarte complexe ale irisului sunt unice, stabile și pot fi văzute de la o anumită distanță.

Scanerul de iris a lui Samsung Galaxy S9 va avea un obiectiv foto îmbunătățit și va funcționa cu mult mai bine, sigur și eficient pentru a recunoaște ochii utilizatorilor„, a declarat o sursă familiară cu această problemă pentru The Korea Herald.

Obiectivul camerei iris va fi îmbunătățit la 3 MP de la 2 MP cât este acum pe Galaxy S8 și Galaxy Note 8, pentru a capta imagini mai clare. Scanerul va recunoaște mai bine irisul utilizatorilor chiar și atunci când poartă ochelari, își mișcă ochii sau se află într-un mediu prea întunecat sau prea luminos„, a adăugat sursa. Timpul de răspuns va fi, mai scurt de o secundă.

Gigantul high-tech îmbunătățește și software-ului pentru scanerul de iris pentru a recunoaște cu mai multă acuratețe și în siguranță anomaliile utilizatorilor.

Samsung este pe punctul de a extinde scanerul iris în modelele bugetare, probabil la sfârșitul anului 2018 sau la începutul anului 2019, cu scopul final de a implementa plățile bancare prin intermediul telefonului mobil. În prezent, Galaxy S8 și Galaxy Note 8 sunt singurele smartphone-uri Samsung care dispun de scanere pentru iris.

Un purtător de cuvânt al firmei Samsung a declarat: „Scanerul Iris este cea mai sigură autentificare biometrică (dintre iris, amprente și recunoașterea feței) și vom continua să îmbunătățim sistemul pentru viitoarele smartphone-uri pentru tranzacții bancare mai sigure„, fără a dezvălui însă nimic despre specificațiile lui Samsung Galaxy S9.

Serviciul mobil de plată Samsung – portofelul digital Samsung Pay, poate fi conectat prin verificarea irisului și a amprentelor digitale. Samsung Pay este un serviciu mobil care permite utilizatorilor să-și folosească telefoanele, ca și cum ar fi carduri de numerar sau de credit și să retragă sau să trimită bani din conturile bancare sau să facă diferite plăți la cumpărături.

Samsung Pay este disponibil în prezent în peste 25 de țări printre care SUA, Marea Britanie, Coreea de Sud, China, Australia, Brazilia, Canada, Singapore, Spania, India, Hong Kong, Malaezia, Puerto Rico, Rusia, Suedia, Elveția, Franța, Thailanda, Emiratele Arabe Unite.

Samsung a colaborat și colaborează în continuare cu mai multe bănci, pentru a-și face tranzacțiile bancare mobile de pe telefoanele Galaxy prin verificare biometrică.

Clienții noștri care folosesc seria Galaxy sunt capabili să utilizeze toate serviciile bancare mobile, inclusiv transferul de bani, abonamentul la noi produse financiare, împrumuturi și schimb valutar, prin scanere de amprente și iris, fără să introducă codul de identitate și parola„, a declarat un oficial Woori Bank.

Kim Jong-ki, cercetător specializat în industria de telefonie mobilă de la Institutul Coreean pentru Economie și Comerț, a declarat că scanerul de iris va fi utilizat pe scară largă pentru tranzacțiile bancare la nivel global, deoarece este mai sigur decât amprentarea și recunoașterea feței.

Preocupările rămân în continuare printre consumatori, deoarece o serie de știri privind hacking-ul sistemului biometric urmează de fiecare dată când se prezintă un nou sistem biometric pe un smartphone. În luna mai, scanerul de iris a lui Galaxy S8 a fost păcălit de hackerii germani cu un ochi fals, deși Samsung a replicat imediat că acest lucru este nerealist.

Stiri

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...

Samsung exportă din India de 20 de ori mai multe telefoane decât Xiaomi

Marea majoritate a telefoanelor mobile care au fost exportate din India în trimestrului trei 2020 au fost realizate de Samsung. Companiile de...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu S Pen va fi lansat în iunie 2021

Ultimele zvonuri afirmă că Samsung va lansa următorul smartphone cu ecran pliabil în iunie 2021. Botezat cu numele Galaxy Z Fold 3,...

Samsung Galaxy S21 Ultra singurul model din serie cu ecran curbat

Samsung este un brand care începe anul cu lansarea dispozitivelor sale din seria Galaxy S. Anul viitor, compania este pregătită să-și lanseze...

Serviciul Samsung TV Plus disponibil pe mai multe telefoane Galaxy

Compania sud-coreeană a introdus serviciul său gratuit Samsung TV Plus în 2015. Dar acesta a început să capete o importanță tot mai...

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...