CEO Samsung Mobile promite „schimbări semnificative” cu Galaxy S10

977

DJ Koh, Chief Executive Officer al Samsung Mobile, a promis că gama Galaxy S10 va aduce schimbări „foarte semnificative”. Șeful diviziei mobile de la compania sud-coreeană a făcut această declarație la o întâlnire cu reprezentanți ai presei din China. DJ Koh a spus că se referă în primul rând la aspectul general al seriei viitoare Galaxy S10. El nu dezvăluit mai multe amănunte referitor la această chestiune.

Potrivit AndroidHeadlines, un singur lucru a confirmat DJ Koh, familia de produse Galaxy S10 va oferi în cel puțin o culoare complet nouă. Potrivit mai multor informații din vara aceasta, noua culoare în cauză poate fi o variantă de verde. Samsung nu a mai comercializat un smartphone verde de la începutul anului 2015. Atunci Galaxy S6 Edge a fost pus la vânzare în Emerald Green.

Mai multe camere și posibil culori în gradient.

Cel puțin patru alte culori sunt considerate în prezent a fi luate în considerare pentru linia Galaxy S10 – negru, alb, roz și argintiu. Zvonurile anterioare au indicat că una dintre aceste variante va avea o culoare în gradient. Asemănătoare cu versiunea Twilight a familiei de produse P20 a companiei Huawei. Samsung este de așteptat să aducă și o modificare dimensiunii ramelor la Galaxy S10. Totuși nicio altă modificare a designului nu a fost încă menționată de insiderii din industrie.

Modificarea importantă este că Galaxy S10 va fi lansat în trei variante în loc de cele două tradiționale. Cele două premium fiind echipate cu o setare triplă a camerei pe spate, un sistem cu două obiective în față și un cititor de amprente în afișaj. Samsung ar trebui să anunțe oficial familia Galaxy S10 în primul trimestru al anului 2019. Cea mai vehiculată locație este MWC 2019 din Barcelona.

Mobile World Congress este cea mai mare expoziție din lume pentru industria de telefonie mobilă. Aici sunt reprezentați cei mai importanți operatorii de telefonie mobilă, producătorii de dispozitive și furnizori de tehnologie din domeniul telefoniei mobile din întreaga lume. MWC 2019 va avea loc la Barcelona, Spania între 25-28 februarie 2019.

Samsung a urmărit o strategie de upgrade-uri de tip pas cu pas, pentru mai mult de o jumătate de deceniu. Acum a introdus o generație de produse care aduc schimbări vizuale semnificative, de exemplu Galaxy S8 și S8+. Urmează o „actualizare” care îmbunătățește formula originală un an mai târziu (de ex. Galaxy S9 și S9+).

Promisiunea lui DJ Koh de schimbări majore care se află la orizont este în conformitate cu această filozofie de dezvoltare. Rămâne de văzut cum va încerca Samsung Galaxy S10 să schimbe jocul jocul și designul Samsung în materie de smartphone.