Schița lui Samsung Galaxy Note 8 care dezvăluie scanerul de amprente și dual-camera din spate

1488

Un utilizator Twitter, @PoyocoTech a postat o prezentare pe care susține că este o imagine a lui Samsung Galaxy Note 8.

După cum puteți vedea, phabletul Note 8 împrumută designul de la afișajul Infinity folosit pe Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8+. De asemenea, imaginea arată că Samsung a rezolvat problemele pe care le-a avut cu încorporarea scanerului de amprentă sub ecranul frontal. Putem ajunge la această concluzie din cauza lipsei unui scaner de amprente pe partea din față sau din spate a telefonului, cel puțin în redarea care însoțește această poveste.

Pe spate, puteți vedea o configurație montată vertical cu două camere, informațiile despre dual-camera pe Galaxy Note 8 sunt destul de numeroase și este foarte posibil să apară pe următorul telefon de la Samsung.

În ultima vreme mai multe postări de la Poyoco susțin că phablet-ul va dispune de boxe stereo sport, reglate de AKG, și că butonul Bixby va apărea și el pe telefon. Stiloul inconfundabil a lui Samsung, caracteristic seriei Note, S Pen va vibra, și poate fi localizat utilizând aplicația Find My Mobile.

 Stylusul S-Pen, a fost făcut celebru de seria Galaxy Note fabricată de Samsung. S-Pen a fost lansat împreună cu Galaxy Note la IFA Berlin în anul 2011. Până în decembrie 2011 au fost vândute un milion de bucăți, iar până în august 2012 au fost vândute peste 10 milioane de Galaxy Note în toată lumea. 

O mufă pentru cască de 3,5 mm este aparent situată în partea de jos a telefonului.

O știre bazată pe o postare separată, pe Weibo, ne anunță că Galaxy Note 8 va avea un raport mai mare ecran/corp față de cele două modele emblematice din 2017 – Galaxy S8 și S8+, datorită muchiilor mai înguste și a unghiurilor mai largi în colțurile de sus ale phablet-ului.

Zvonurile spun că Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat oficial în cadrul show-ului IFA Berlin 2017, care începe pe 1 septembrie. Samsung a folosit în mod tradițional manifestarea IFA de la Berlin pentru a prezenta noi telefoane Galaxy Note.

Alte informații vorbesc de o lansare la sfârșitul lunii august, acest lucru ar oferi un avantaj strategic față de iPhone 8, care va avea lansarea în septembrie.

Toate aceste informații trebuie luate deocamdată ca făcînd parte din sarea și piperul perioadei premergătoare lansării unui nou telefon. Samsung nu a confirmat nimic oficial.