Funcția Screen Recorder de la Galaxy Note 10 nu trece la Galaxy S10

1631
Sursa Foto: SamMobile.com

Ultima actualizare a seriei Samsung Galaxy S10 este una importantă, întrucât aproape aduce la același nivel diferențele între cele două linii emblematice ale Samsung în ceea ce privește caracteristicile software. Actualizarea a adus o mulțime de caracteristici aflate pe seria Galaxy Note 10 la Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+. Sunt incluse aici aproape toate caracteristicile departamentului foto și suport pentru Samsung DeX pe PC dar, nu este Screen Recorder.

Această caracteristică aflată pe seria Samsung Galaxy Note 10 nu va ajunge pe seria Samsung Galaxy S10. Cu Screen Recorder aveți posibilitatea de a înregistra ecranul smartphone-ului. Samsung nu a dat nicio explicație pentru acest lucru și momentan nu știm de ce Screen Recorder nu a venit la pachet cu celelalte caracteristici. Dacă este posibilă venire acestei funcții cu o actualizare viitoare, încă nu știm.

Screen Recorder, o excelentă funcție care nu vine pe seria Galaxy S10

În loc să utilizați o aplicație terță parte, înregistrați-vă ecranul pe telefoanele Galaxy cu Screen Recorder. Cu Note 10 și Note 10+, puteți înregistra aproape orice este afișat pe ecran! Puteți utiliza chiar și camera frontală pentru a vă înregistra în timpul videoclipului.

Funcția Screen Recorder aflată pe seria Galaxy Note 10 nu numai că face ușor să înregistrezi ce este pe ecranul tău, dar oferă și o funcție picture-in-picture. Acesta permite utilizatorilor, cum ar fi vloggerii și jucătorii, să folosească camera frontală pentru a adăuga reacții și comentarii. Screen Recorder nu va înregistra apeluri telefonice, VOIP sau video. În plus, unele aplicații pot bloca funcția de înregistrare a ecranului din cauza restricțiilor de copyright.

VOIP (Voice over Internet Protocol) – voce peste protocol de internet. Numită și Telefonie IP sau Telefonie Internet este procesul de transmitere a conversațiilor vocale umane prin legături de date de tip IP sau prin rețele în care este folosit acest protocol.

Pentru un plus de distracție puteți scrie pe ecran în timp ce se înregistrează. Atingeți pictograma „Pencil – Creion”, selectați culoarea dorită, apoi utilizați degetul sau S Pen-ul pentru a scrie pe ecran. Cu toate acestea, nu puteți interacționa cu jocuri, videoclipuri sau opțiuni de navigare în timp ce scrieți pe ecran. După ce dezactivați funcția Creion, ecranul va reveni la normal.

Nu este un lucru chiar plăcut că Samsung nu a adus această funcție excelentă – Screen Recorder, de la Note 10 la Galaxy S10. Asta nu înseamnă că funcția de înregistrare a ecranului nu va veni la seria Galaxy S10 în viitor. Samsung își rezervă acest lucru probabil pentru actualizarea Android 10 și One UI 2.0. Conform Sam Mobile, atunci Samsung ar putea duce Screen Recorder la mai multe smartphone-uri, altele decât seria Galaxy S10.