Noi scurgeri de informații despre Galaxy S10 și S10+

1164

La niciun telefon din istoria recentă nu au apărut atât de multe informații, cu mult timp înainte de lansarea sa, ca pentru Galaxy S10. Poate dacă ne gândim că este a 10-a aniversare a seriei Galaxy S, pot fi circumstanțe atenuante. Imediat după lansarea lui Note 9 în august, zvonurile despre Galaxy S10 au început să apară, în special de pe blogurile chinezești. Acum, cu destul timp înainte de lansarea seriei Galaxy S10, avem deja o idee cu privire la ce știe și cum va arăta.

Știm că Samsung va lansa mai multe versiuni ale modelului Galaxy S10. Vor fi modelele regulate, Lite și „+” care vor varia în funcție de dimensiune, caracteristici și design. Galaxy S10+ va fi cel mai mare, cu un ecran de 6,4 inch. Modelele S10 Lite și modelul S10 obișnuit vor avea afișaje de 5,8 inch și respectiv 6,1 inch. Toate cele trei vor avea mai multe camere principale – trei pentru Galaxy S10 și S10+ și două pentru versiunea S10 Lite.

Samsung va folosi aproape sigur ecrane OLED în toate cele trei modele de Galaxy S10. Și, nici nu ne așteptăm altfel, afișajele vor fi de înaltă calitate, cu o rezoluție 2K+ (Quad HD+) și lizibilitate extraordinară în lumina zilei. Deci, vor fi multe motive ca să fim extrem de încântați de toate cele trei modele Galaxy S10.

Galaxy S10+ cu gaură ovală în afișaj pentru două camere frontale

Au fost și vor mai fi foarte multe informații despre specificații, imagini concept și alte zvonuri în mediul online despre S10. Unele au fost foarte realiste în timp ce altele total fanteziste. Dar, toate au avut și vor avea farmecul lor. Multe dintre acestea, aproape toate, au contribuit la o imagine destul de clară a lui Samsung Galaxy S10.

Rezoluția de afișare este numărul de pixeli pe unitatea de suprafață, nu este numărul total de pixeli. Este de obicei dată ca lățime × înălțime. Rezoluția de 2K+ este un termen generic pentru afișajele care au o rezoluție orizontală de peste 2.000 de pixeli. Acest lucru înseamnă o rezoluție de 3120 x 1440 pixeli sau Quad HD+.

Acum avem, potrivit PhoneArena și mai multe informații despre Galaxy S10 și S10+, cu specificația site-ului amintit că, aceste informații sunt din sursă anonimă.

Pe partea de proiectare S10 și S10+ vor avea în mare parte același design, cu noul ecran Infinity-O cu gaură și trei camere principale pe spate. Diferența esențială între ele, lăsând mărimea deoparte, este că Galaxy S10 va avea o singură cameră în afișaj, în timp ce S10+ va avea orificiul oval pentru două camere. În ceea ce privește mărimea, Samsung Galaxy S10+ are un afișaj de 6,4 inch cu dimensiunile 157,7 x 75 x 7,8 mm. Galaxy S10 are un display de 6,1 inch și măsoară 148,9 x 70,9 x 7,8 mm.

Atât Galaxy S10, cât și S10+ vor avea ecrane Samsung Super AMOLED de înaltă rezoluție. Sunt rame foarte subțiri în partea de sus și în partea de jos, dar nici o crestătură neplăcută. O gaură este cu siguranță mai bună decât o crestătură, cel puțin în ceea ce privește asigurarea unui raport mai mare ecran/corp. Dacă soluția Samsung se va dovedi mai puțin enervantă, rămâne să fie văzut.

Seria Galaxy S10 va avea mufă de 3,5 mm pentru căști

Potrivit sursei anonime citată de PhoneArena, modelul Galaxy S10 are o singură cameră foto și trei camere principale. Galaxy S10+ are dual-camera pentru selfie și trei camere pe spate. Din câte știm, camerele primare vor fi identice din punct de vedere tehnic pentru ambele modele. Galaxy S10 Lite se spune că are o singură cameră pe față și două pe spate. Nu este deloc surprinzător, având în vedere punctul de preț mai mic.

În ciuda zvonurilor anterioare, Samsung Galaxy S10 va avea un jack pentru căști. Se pare că toate modelele Galaxy S10 sunt susceptibile de a avea mufa pentru căști de 3,5 mm. Deși zilele mufei par a fi numărate, Samsung a optat să o folosească încă o dată în modelele S10. Nu știm însă dacă se va regăsi pe Galaxy Note 10.

Desigur, Galaxy S10 va avea și un al patrulea model, unul cu 5G. Sursa site-ului sus amintit nu a putut confirma acest lucru.