Acasă Stiri Secretul din spatele ecranul curbat al lui Samsung Galaxy Round

Secretul din spatele ecranul curbat al lui Samsung Galaxy Round

Ecranul curbat al lui Samsung Galaxy Round nu este doar un simplu truc de marketing

Încă de când Samsung a anunţat apariţia lui Samsung Galaxy Round, primul smartphone din lume cu ecran curbat, aproape toată lumea a scris că este doar o idee năstruşnică şi că nu-i oferă niciun avantaj consumatorului.

Totuşi, cei de la DisplayMate, care sunt consideraţi experţi în domeniul ecranelor telefoanelor mobile şi care au fost impresionaţi de ecranul lui Galaxy Note 3, spun că ecranul curbat este mai mult decât un simplu truc.

„ Există multe neclarităţi în ceea ce priveşte ecranele curbate. Ele nu sunt doar un truc de marketing aşa cum s-a crezut iniţial, spune Raymond Soneira, preşedintele DisplayMate Technologies.

Potrivit DisplayMate, ecranul OLED de 5.7 inch curbat prezintă mai multe avantaje printre care numărându-se şi reducerea reflexiilor şi a strălucirii , dar şi o experienţă vizuală extraordinară datorită folosirii unui substrat de plastic.

Aici sunt concluziile DisplayMate:

  • Ecran concav: Ecranul lui Galaxy Round este uşor curbat – partea stângă şi cea dreaptă sunt cu doar 2.66 mm (0.10 inch) mai ridicate decât mijlocul ecranului „ Deşi efectul este unul subtil dar e foarte important”.
  • Intimitate îmbunătăţită: Datorită curbării ecranului, oamenii nu mai pot vedea cu uşurinţă ce este scris pe ecran conferindu-vă o intimitate mai mare.
  • Reflexie mai scăzută: Un ecran curbat reduce reflexia. Curbarea ecranului redirecţionează lumina ambientală reflectată. Acest lucru este foarte important deoarece se doreşte diminuarea cantităţii de lumină ambientală care se reflectă pe ecran. De asemenea, ecranul măreşte imaginea obiectelor reflectate ceea ce „ reduce interferenţa luminii reflectate”.
  • Reducerea strălucirii: Ecranele flexibile OLED sunt făcute folosind un substrat flexibil de plastic „ încât să nu fie nevoie să fie acoperite cu sticla folosită pentru toate celelalte ecrane ale aparatelor mobile” , iar fără sticlă, ecranul OLED pare a fi chiar la suprafaţă, creând un efect incredibil.

Încă lucrăm la recenzia noastră despre Galaxy Round, dar fiţi siguri că vă vom ţine la curent cu experienţa oferită de acest smartphone de la Samsung.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...