Senzor de amprentă pentru două degete pe Galaxy S23 Ultra

402
Senzor de amprenta pentru doua degete pe Galaxy S23 Ultra
Sursa foto: phonearena.com

Scanerul de amprentă al lui Galaxy S23 Ultra se poate dovedi a fi unul incredibil atât ca precizie, rapiditate, dar și ca suprafață. Acest senzor de amprentă, Qualcomm 3D Sonic Max Ultra cu ultrasunete, acceptă o zonă care se potrivește confortabil cu două degete și mărește foarte mult securitatea și precizia citirii.

În 2018, Qualcomm a fost prima companie care a introdus un scaner de amprente cu ultrasunete sub afișaj. Senzorul Qualcomm Sonic 3D a fost încorporată pentru prima dată sub afișajul seriei Samsung Galaxy S10. Anul următor, compania americană a anunțat un upgrade la scanerul de amprentă cu ultrasunete, numit 3D Sonic Max. Acesta a fost un pas înainte și scana cu precizie o amprentă digital în trei dimensiuni.

Acum, potrivit ET News, citat de PhoneArena, Divizia Mobile Experience (MX) a Samsung Electronics a împărtășit informații confirmate cu principalii parteneri de cameră că va instala o cameră de 200MP pe Samsung Galaxy S23 Ultra.

Galaxy S23 Ultra cu senzor de amprentă 3D Sonic Max

Spre deosebire de prima iterație care permite utilizatorilor să scaneze doar o amprentă, 3D Sonic Max vă permite să scanați două amprente în același timp. Samsung Galaxy S22 Ultra nu are așa ceva. Folosind unde sonore pentru a citi simultan două degete, Qualcomm 3D Sonic Max transmite un impuls ultrasonic spre degete. Reflexia creează o reproducere detaliată de 600 mm² a amprentelor scanate pentru performanțe rapide și securitate mai mare.

Qualcomm a fost fondat în iulie 1985 și are sediul în San Diego, California. A început ca un centru contractual de cercetare și dezvoltare în special pentru proiecte guvernamentale și de apărare. În 2021 compania a avut un venit net de 9,04 miliarde USD.

Senzorul Qualcomm 3D Sonic Max are dimensiunile de 30,6 / 19,2 mm și va ocupa aproximativ 30% din suprafața ecranului. În acest fel permite o securitate sporită prin autentificare simultană cu două degete. Versiunea 3D Sonic Max a senzorului are o zonă de recunoaștere de 17 ori mai mare decât generația anterioară. Astfel permite securitate sporită prin autentificare simultană cu două degete, viteză crescută și ușurință în utilizare, spune Qualcomm.

Iată ce spune compania Qualcomm: „Folosind unde sonore pentru a citi simultan două degete, Qualcomm 3D Sonic Max transmite un impuls ultrasonic spre degete. Reflexia pulsului 3D creează o reproducere detaliată de 600 mm² a amprentelor scanate pentru performanțe rapide și mai mari de securitate”.

Acest lucru a făcut din 3D Sonic Max cel mai mare senzor de amprentă din lume și, de asemenea, primul din lume care a permis autentificarea cu două degete. În plus, 3D Sonic Max se găsește în telefoanele emblematice X80 Pro și iQOO 9 Pro, ambele aparținând companiei Vivo. Deci o implementare pe Galaxy S23 Ultra este plauzibilă.