Senzorii de pe Galaxy Watch oferă soluții pentru asistența medicală preventivă

207
Senzorii de pe Galaxy Watch
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics și-a extins programul Privileged Health Software Development Kit (SDK), cu scopul de a oferi o gamă mai largă de instrumente pentru sănătatea preventivă și de a promova inovațiile în domeniul sănătății prin parteneriate. Prin sintetizarea tehnologiei de ultimă oră cu senzori de la Galaxy Watch cu fiecare platformă, Samsung și partenerii săi permit utilizatorilor să-și verifice semnele vitale în timp real și să-și gestioneze sănătatea într-un mod inteligent și preventive.

Parteneriatele Samsung Privileged Health cresc monitorizarea de la distanță a pacientului, terapia bazată pe XR și gestionarea stresului, precum și tehnologia somnului. Compania Samsung specifică, ca de fiecare dată, că ceasurile Galaxy Watch sunt destinat numai în scopuri generale de sănătate și fitness. Nu sunt destinate utilizării în detectarea, diagnosticarea sau tratamentul unei afecțiuni sau boli.

În cadrul filozofiei noastre Samsung construiește un ecosistem digital integrat de asistență medicală împreună cu partenerii din industrie”. A declarat Hon Pak, vicepreședinte al echipei Digital Health, Mobile eXperience (MX) Business. „Sperăm să oferim utilizatorilor o suită complet nouă de soluții integrate de sănătate. În acest fel le punem la dispoziție instrumentele pentru a-și gestiona și înțelege cu ușurință sănătatea de acasă.”

Cu un ceas Galaxy Watch, monitorizarea de la distanță a pacientului va fi mai rapidă și mai conectată. În acest fel datele medicale sunt disponibile direct de la încheieturile utilizatorilor. Partenerii pot verifica semnele vitale ale pacientului în timp real, pot alerta echipele medicale cu privire la orice nereguli și pot furniza date actualizate personalului medical, permițând un management clinic eficient și decizii de răspuns la urgență în timp util. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la seria Galaxy Watch 5!

Platforma de monitorizare de la distanță a pacienților Biofourmis oferă îngrijiri personalizate pentru mii de pacienți în fiecare lună. Soluțiile sale sunt implementate prin parteneriate strategice cu instituții medicale de top din toată lumea. Îmbunătățit de datele biometrice complete ale Galaxy Watch, serviciul a devenit mai bine echipat pentru îngrijirea centrată pe pacient prin intermediul tabloului de bord. Kencor Health combină Galaxy Watch cu platforma sa de monitorizare personalizată de la distanță și monitorizează și prezice în mod specific hiperkalemia la pacienții cu boli renale cronice, folosind feedback-ul biometric colectat de la Galaxy Watch.

Biofourmis este o companie de biotehnologie care dezvoltă platforme tehnologice de asistență medicală pentru monitorizarea pacienților la domiciliu. Compania a fost fondată în 2015 și are sediul în Boston, Massachusetts, Statele Unite.

Pentru cei cu afecțiuni cardiace, software-ul Medical AI oferă servicii ECG avansate care detectează aritmia zilnic. Combinând propriii algoritmi AI și tehnologia ECG a unui Galaxy Watch, serviciul oferă predicții mai inteligente și alerte prompte pentru pacienți. Funcția ECG este disponibilă numai pe anumite piețe. Nu este destinată să înlocuiască metodele tradiționale de diagnostic sau tratament. Funcția nu este destinată utilizatorilor cu aritmii cunoscute, altele decât AFib.

Oova este o platformă de sănătate și fertilitate a femeilor bazată pe inteligență artificială. Oova monitorizează de la distanță nivelurile hormonale, se conectează la furnizorii de servicii medicale și îmbină datele biometrice ale Galaxy Watch cu modificările hormonale. Această integrare permite mai multă îndrumare prin cicluri unice, inclusiv perimenopauză, și permite predicția precisă a ferestrelor fertile ale unei femei.

Realitatea extinsă (XR) s-a extins la serviciile de asistență medical. Cu tehnologia senzorilor Samsung, utilizatorii Galaxy Watch pot intra în lumi virtuale care oferă experiențe captivante și terapeutice de acasă. Partenerul Samsung XRHealth este o clinică virtuală care oferă terapie de sănătate fizică și mentală în confortul casei.

La începerea exercițiului, Galaxy Watch monitorizează ritmul cardiac al utilizatorului și vibrează când este atins intervalul alocat, servind ca un stimulator care urmărește ritmul cardiac al utilizatorului în timp real. Healium este o platformă video de bio-feedback și o tehnologie care transformă datele privind ritmul cardiac de la Galaxy Watch în povești captivante și animații colorate.

Acest feedback vizual îi ajută pe utilizatori să-și verifice nivelul de stres, astfel încât să își poată înțelege ritmul cardiac mai intuitiv. Vedeți pe I❤️Samsung care sunt cele mai bune aplicații de antrenament pe ceasurile Galaxy Watch!

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Recunoscând că somnul este fereastra către sănătatea holistică, Samsung a lucrat la crearea unui mediu de somn ideal cu distrageri minime. Pentru acest lucru Smasung se bazează pe soluții compatibile cu tehnologia, cum ar fi Sleep Mode, senzori LED invizibili în infraroșu și comenzi SmartThings. Acum Samsung își extinde capacitățile pentru a include saltele inteligente care setează temperatura perfectă pentru un somn de calitate. Vedeți pe I❤️Samsung cum să configurați Slep Mode pe telefoanele Galaxy!

Partenerul Samsung 3Boon1 oferă saltele inteligente echipate cu senzori și un algoritm AI care reglează automat temperatura patului. Când utilizatorul se întinde, salteaua îi monitorizează semnele vitale pentru a detecta în ce stadiu de somn se află. Salteaua ajustează temperatura între 20 și 40°C pe tot parcursul nopții pentru a asigura odihnă neîntreruptă. Combinând măsurarea temperaturii pielii și a ritmului cardiac de la Galaxy Watch, algoritmul AI poate personaliza și mai mult temperatura în timp real pentru a regla mediul de somn.

Samsung va continua să sprijine partenerii să-și dezvolte inovațiile în soluții și servicii care extind accesul la asistență medicală la domiciliu, dând oamenilor posibilitatea de a-și controla sănătatea fizică și mentală. Pentru mai multe informații despre Samsung Health, vă rugăm să vizitați https://www.samsung.com/global/galaxy/apps/samsung-health/.