Senzorul de ritm cardiac la Galaxy S10 luminează la folosirea PowerShare

2664

Actualizarea software-ului Samsung pentru gama Galaxy S10 a adus îmbunătățiri și pentru Wireless PowerShare. Senzorul de frecvență cardiacă de pe spatele dispozitivelor Galaxy S10 și Galaxy S10+ va lumina acum pentru a indica faptul că se utilizează Wireless PowerShare. Observați că nu menționăm aici Galaxy S10e. Și asta pentru că, Galaxy S10e nu are un senzor pentru ritmul cardiac.

Cei care și-au actualizat Galaxy S10 sau Galaxy S10+ vor vedea acum că senzorul pentru ritm cardiac al telefonului se aprinde pentru a indica diferitele etape ale încărcării. Când activați PowerShare, veți vedea o lumină albastră intermitentă. Odată ce un dispozitiv este plasat pe spate și începe încărcarea reală fără fir, lumina devine roșie stabilă, potrivit SamMobile. Când dispozitivul pe care îl încărcați atinge o încărcare de 100%, veți vedea pur și simplu că senzorul pentru ritmul cardiac devine întunecat.

Actualizări de software pe seria Galaxy S10 pentru a rezolva unele mici probleme

Este bine să vedem Samsung face unele îmbunătățiri ale seriei recent lansate Galaxy S10 cu actualizări de software. Ne putem aștepta la mai multe astfel de schimbări în viitor, inclusiv îmbunătățiri ale senzorului de amprentă din afișaj.

Acest lucru a fost promis de gigantul tech și remediază unele probleme cum ar fi descărcarea mai accentuată a bateriei, problemă semnalată de unii utilizatori. Deocamdată, nu uitați să actualizați software-ul cel mai nou, accesând meniul Software update – Actualizare software, pe Galaxy S10 și atingând Download updates manually – Descărcare manuală a actualizărilor.

Ritmul cardiac sau pulsul arată de câte ori pe minut bate inima unei persoane. Un ritm cardiac normal depinde de fiecare individ în parte, în funcție de vârstă, mărimea corpului, de cât de des face exerciții fizice sau medicație. Emoțiile pot avea un impact asupra ritmului cardiac, având în vedere că acesta crește atunci când inima este supusă unor factori de stres.

Revenim la faptul că Samsung Galaxy S10e nu are un senzor de ritm cardiac. Acest lucru este un mic sacrificiu făcut de gigantul coreean pentru a se putea încadra într-un preț mai mic pentru mezinul seriei. Cu toate acestea, cei care vor să cumpere unul dintre telefoanele pilot Samsung, cu referire la Galaxy S10e și vor să folosească un senzor de ritm cardiac, trebuie să știe că acesta nu are așa ceva.

Este posibil să vi se spună că Galaxy S10e are un senzor de ritm cardiac la fel ca frații săi. Nu are! Acesta este de altfel și motivul pentru care Samsung nu a adăugat o lumină de notificare pentru caracteristica Wireless PowerShare din gama Galaxy S10 la Galaxy S10e, cu cea mai recentă actualizare de software.