Seria Galaxy Note 20 primește actualizarea din iulie, nu sunt noutăți

370
Seria Galaxy Note 20
Sursa foto: via gagadget.com

Samsung lansează pe bandă rulantă actualizarea de securitate din iulie 2023 pe telefoanele sale. Acum, noua actualizare este disponibilă pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra. La fel cum s-a întâmplat cu celelalte telefoane de până acum, nici seria Galaxy Note 20 nu primește noutăți relevante, doar patch-ul de securitate.

Potrivit Gagadget, actualizarea pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra a fost lansată cu numărul de versiune N985FXXS7HWG2. Momentan actualizarea este disponibilă în mai multe țări din America Latină, printre care Peru, Bolivia și Argentina. În perioada următoare actualizarea, trimisă prin OTA, va ajunge la nivel global. Cum este lansată etapizat, nu va ajunge în toate țările în același timp, dar va apărea peste tot în perioada următoare.

Actualizarea din iulie lansată pentru seria Galaxy Note 20

Cât despre lista modificărilor, nu este prea lungă. Dezvoltatorii au adăugat patch-ul de securitate Google din iulie la firmware. Remediază mai mult de 90 de vulnerabilități de pe telefoanele și tabletele Android, unele din partea Google, altele din partea Samsung. Software-ul este, de asemenea, remediat și optimizat.

Seria Galaxy Note 20 a fost lansată cu Android 10 și interfața One UI 2.5 la bord. Cele două telefoane au primit actualizarea Android 11 la începutul anului 2021 și actualizarea Android 12 la sfârșitul lui 2021. La sfârșitul anului 2022 au primit actualizarea la Android 13 și One UI 5.0. Smartphone-urile din această serie nu vor primi actualizări noi ale sistemului de operare Android în viitor. Totuși, Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra vor continua să beneficieze de actualizări de securitate în continuare. Cele două telefoane din seria Galaxy Note 20 au încă foarte mulți utilizatori, cei mai mulți în SUA și Europa.

Numele Europa îl poartă și al șaselea satelit al lui Jupiter. Este cel de-al patrulea ca mărime și printre cei mai mari sateliți din sistemul solar. Este puțin mai mic decât Luna. Satelitul Europa a fost descoperit în 1610 de către Galileo Galilei.

Dacă sunteți utilizator de Galaxy Note 20 sau Note 20 Ultra în țările menționate mai sus veți primi o notificare că noul firmware este pe telefon. Dacă nu a ajuns, puteți verifica și manual prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Dacă nu este încă acolo verificați iarăși peste ceva timp, trebuie să sosească în orice moment.