Seria Galaxy Note 20 primește actualizarea din martie 2024

76
Seria Galaxy Note 20
Sursa foto: via gagadget.com

Chiar dacă au fost lansate în august 2020, Samsung nu a uitat de aceste două extraordinare telefoane din seria Galaxy Note 20. Acum telefoanele inteligente Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra primesc actualizarea de securitate din martie 2024. Actualizarea aduce doar îmbunătățiri pentru securitatea și stabilitatea sistemului. Actualizarea remediază peste 40 de defecte de securitate pentru a face dispozitivul mai sigur și mai fiabil.

Actualizarea de securitate din martie 2024 pentru seria Galaxy Note 20 vine cu versiunile de firmware N981USQS6HXC1 pentru Galaxy Note 20 și N986USQS6HXC1 pentru Galaxy Note 20 Ultra. Noua actualizare a fost lansată în SUA, iar compania Samsung o va extinde în curând pe mai multe piețe. Este o lansare treptată, așa că poate dura câteva ore sau zile pentru a ajunge la toate modelele din seria Galaxy Note 20.

Seria Galaxy Note 20 a fost lansată în august 2020 cu Android 10. Ambele telefoane au primit ultima lor actualizare majoră cu Android 13 și interfața One UI 5.1 și sunt eligibile numai pentru actualizări de securitate în viitor. În acest fel Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra vor mai primi doar actualizări de securitate fără alte noutăți. Vedeți pe I❤️Samsung istoria extraordinară a seriei Samsung Galaxy Note!

Patch-ul de securitate din martie 2024 abordează mai multe defecte de securitate, potrivit SammyFans. Sunt incluse aici două vulnerabilități critice și 35 de vulnerabilități de nivel înalt. Samsung adaugă, de asemenea, nouă îmbunătățiri experienței sale de utilizator, cum ar fi AppLock, Bootloader și unele servicii.

Securitatea este o prioritate de top pentru producătorii de telefoane. Instalați actualizările de securitate imediat! Majoritatea programelor malware care afectează dispozitivele mobile se datorează software-ului învechit și neprotejat.

Seria Galaxy Note 20 fost ultima serie clasică Galaxy Note. Samsung a renunțat la modelele Note în favoarea telefoanelor pliabile, iar modelul Ultra din seria Galaxy S a preluat stylusul S Pen la purtător, acesta aducând destul de mult cu un telefon Galaxy Note.

Utilizatorii de Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra ar trebui să primească o notificare că actualizarea a ajuns pe telefon. Dacă nu mai au răbdare, pot verifica manual mergând la Setări -> Actualizare software și atingând Descărcați și instalați. Deoarece actualizarea a început să fie lansată foarte recent, este posibil să nu apară la prima încercare, așa că asigurați-vă că verificați din nou mai târziu.

Fiind două telefoane cu aproape patru ani vechime vă sfătuim să descărcați și să instalați imediat această actualizare. De asemenea, vă sfătuim să descărcați și să instalați toate patch-urile de securitate primite! Este pentru binele telefonului și pentru protecția datelor și fișierelor stocate în aparat.