Seria Galaxy Note 20 actualizată împotriva aplicațiilor rău intenționate

256
Noua actualizare Galaxy Note 20
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Samsung lansează o nouă actualizare de software pentru seria Galaxy Note 20. Disponibilă în prezent utilizatorilor din Coreea de Sud, actualizarea vă protejează împotriva aplicațiilor rău intenționate, oferindu-vă mai mult control asupra instalării aplicațiilor din surse necunoscute, adică încărcarea secundară a APK-urilor. Lansarea ar trebui să se extindă în curând și în alte regiuni și să acopere, de asemenea, mai multe smartphone-uri Galaxy.

Conform jurnalului de modificări, noul pachet software adaugă o opțiune „Disallow All” la pagina de setări de unde puteți controla descărcarea APK-ului. Dacă este activat, dispozitivul dvs. nu va permite instalarea niciunui pachet APK. De asemenea, vă va alerta cu privire la orice aplicație neîncrezătoare care este deja instalată, cum ar fi aplicațiile cu un istoric cunoscut de activități de spam, înșelătorie sau phishing. Puteți controla individual acele aplicații din această pagină.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google.

Seria Galaxy Note 20 actualizată împotriva aplicațiilor rău intenționate

Opțiunea existentă de a permite manual instalarea de aplicații din surse necunoscute va exista în continuare. Deci, dacă aveți încredere în sursă, puteți alege oricând să instalați APK-ul. Dar noua caracteristică vă asigură că nu veți cădea pradă escrocherilor instalând fără să știți aplicații rău intenționate.

Lansată cu versiunea de firmware N98*NKSU1FVE9, cea mai recentă actualizare pentru seria Galaxy Note 20 cântărește peste 1,2GB, conform AndroidHeadlines. Deci ar putea fi mai multe remedieri de erori și optimizări aici. Totuși, nu fiți încrezători în nicio altă funcție nouă notabilă.

APK – Android Package sau Android Application Package. Este formatul de fișier pe care Android îl folosește pentru a distribui și instala aplicații. Un APK conține toate elementele de care o aplicație are nevoie pentru a se instala corect pe dispozitivul tău.

Și alte telefoane Galaxy vor primi această protecție împotriva aplicațiilor rău intenționate. Samsung a anunțat această actualizare săptămâna trecută. Se pare că telefoanele din seriile Galaxy S22 și Galaxy S21 ar fi trebuit să primească mai întâi actualizarea. Dar, actualizarea a început să se extindă în seria Galaxy Note 20 înaintea ambelor. Nu va trece mult până când noile flagship-uri Samsung se vor alătura petrecerii, totuși. Actualizarea ar trebui să ajungă, de asemenea, la Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 și seria Galaxy S20 în zilele următoare.

Între timp, dacă utilizați Galaxy Note 20 sau Galaxy Note 20 Ultra veți primi o notificare în scurt timp. De asemenea, puteți verifica manual actualizările din Setări -> Actualizare software. Deși actualizarea din Coreea de Sud păstrează încă patch-ul de securitate din mai 2022, nu am fi surprinși dacă Samsung include SMR (Versiunea de întreținere a securității) din iunie în alte regiuni. Cel mai recent patch de securitate din luna iunie este deja activ pentru seria Galaxy Tab S7.