Este posibil ca seria Galaxy Note să nu fie întreruptă de Samsung

387
Este posibil ca seria Galaxy Note sa nu fie intrerupta de Samsung
Sursa Foto: tizenhelp.com

Anul trecut, Samsung a surprins pe toată lumea ne dezvăluind următoarea sa serie Galaxy Note. În locul seriei Note compania a lansat două telefoane pliabile, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Seria Samsung Galaxy Note 21 trebuia să fie lansată în 2021, dar compania nu a mai lansat-o niciodată.

După aceea, foarte multe informații au susținut că Samsung a întrerupt seria Galaxy Note. Era vorba că gigantul tech coreean se va concentra pe seria Galaxy S și modelele pliabile din seria Galaxy Z. Ar putea fi adevărat, deoarece majoritatea caracteristicilor găsite în modelele Note au ajuns la Galaxy S21 Ultra, Galaxy Z Flip 3 și Fold 3, inclusiv celebrul stylus S Pen.

Acum, conform TizenHelp, care citează Samsung Members Community, aflăm că Samsung ar putea lansa în continuare un Note 21 sau Note 22. Există două motive pentru aceasta, în primul rând Samsung nu a confirmat niciodată oficial anularea, iar în al doilea rând, managerul oficial Galaxy Note a dat câteva răspunsuri în acest sens. Un utilizator a întrebat dacă poate cumpăra un dispozitiv Note în viitor sau ar trebui să meargă spre un alt dispozitiv Galaxy.

Posibil ca seria Galaxy Note să apară în continuare

În răspunsurile date, utilizatorii subliniază că seria Note nu a fost întreruptă din cauza seriei Z. Toate răspunsurile care menționează că va urma un Note 21 / 22 au fost acceptate drept cel mai bun răspuns. Dar, acum apare o nouă dilemă. Rețineți că nimeni nu poate accepta răspunsurile de la Samsung Members Community, nu este ceva oficial.

Samsung Members este o comunitate de profesioniști Galaxy care oferă sprijin, feedback și analiză despre telefoanele Galaxy. Oferă de la sfaturi pentru folosirea unei aplicații până la o mulțime de informații și cele mai recente știri despre produse.

Dar are greutate răspunsul de la un oficial Samsung. Iată mai jos răspunsul oficial și traducerea acestuia.

„It wasn’t officially discontinued, except that the Note 21 didn’t come out with the Z Flip 3 came out. Although it has not been said that the Note will be officially discontinued, the Galaxy S22 Ultra, which is scheduled to be released in late February or March of this year, is expected to be released as a Galaxy Note model. The S22U seems to inherit the Note with the built-in S-Pen/angled design.

Nu a fost întrerupt oficial, cu excepția faptului că Note 21 nu a ieșit cu Z Flip 3. Deși nu s-a spus că Note va fi întreruptă oficial, Galaxy S22 Ultra, care este programat să fie lansat la sfârșitul lunii februarie sau martie a acestui an, este de așteptat să fie lansat ca model Galaxy Note. S22U pare să moștenească Nota cu S-Pen/design înclinat încorporat.