Seria Galaxy S10 primește actualizarea de securitate din ianuarie

247
Seria Galaxy S10 primeste actualizarea de securitate din ianuarie
Sursa foto: galaxyclub.nl

Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+ sunt telefoane foarte apreciate și azi la aproape patru ani de la lansare. Acum seria Galaxy S10 primește actualizarea de securitate din ianuarie. Aceasta vine la timp conform programului, dar posibil să fie printre ultimele actualizări regulate pentru aceste dispozitive.

Când seria Galaxy S10 a primit actualizarea din octombrie anul trecut , era deja clar că al patrulea an de actualizare al seriei se apropie încet de sfârșit. În cele din urmă, seria S10 a fost lansată în februarie 2019. Așa că luna viitoare va împlini patru ani de când a fost lansată pe piață.

Sfârșitul perioadei de asistență este cu un pas mai aproape cu actualizarea de acum. Versiunea de firmware G97xFXXSGHWA3 aduce dispozitivelor cel mai recent patch de securitate de la Google și Samsung, potrivit GalaxyClub. Desigur, sunt aici toate îmbunătățirile de securitate care au făcut parte din patch-urile intermediare – noiembrie și decembrie – sunt aici. Face excepție Samsung Galaxy S10e care a primit deja deja ambele actualizări separat.

Patch-ul de securitate din ianuarie lansat pentru seria Galaxy S10

Deoarece Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+ au apărut în sfârșit în magazine doar la începutul lunii martie, mai așteptăm câteva luni de actualizări de la Samsung. Prin urmare, presupunem că veți primi cel puțin o actualizare oficială de securitate mai târziu în această primăvară. Acesta este un ciclu de viață tipic al telefonului. În cazul telefoanelor Samsung, frecvența actualizărilor scade pe măsură ce trece timpul.

Galaxy S10e are un ecran de 5,8 inch (14,73 cm) și a fost răspunsul Samsung la Apple iPhone XR. Litera „e” din Samsung Galaxy S10e înseamnă „esențial”. Are foarte multe dintre specificațiile aflate pe S10 și S10+, dar are un preț mai mic.

Rămâne de văzut, dacă același lucru este valabil și pentru Samsung Galaxy S10e. Dispozitivul respectiv primește cele mai recente patch-uri lunar de un an încoace și, prin urmare, pe hârtie poate primi actualizări trimestriale pentru încă un an. Este mult mai mult decât au primit Galaxy S10 și Galaxy S10+. Vom vedea în cursul acestei primăveri cum va proceda Samsung cu acest model Galaxy S10e, unic între modelele sale emblematice. Samsung a lansat apoi modele emblematice cu specificații mai reduce cu numele Lite și FE (Fan Edition).

Acum puteți instala actualizarea din ianuarie pe telefoanele din seria Galaxy S10 neblocate în rețea în mai multe țări din Europa. Modelele blocate în rețelele mobile vor urma și ele în scurt timp. Dacă doriți să verificați actualizarea, mergeți la Setări -> Actualizare software. Acolo apăsați pe Descărcare și instalare. Telefonul va căuta apoi actualizarea respectivă, dacă nu o găsește, așteptați o zi sau două și încercați din nou.