Seria Galaxy S10 primește actualizarea din septembrie 2023!

236
Seria Samsung Galaxy S10
Sursa foto : samlover.com

Seria Galaxy S10 putem spune că este una dintre cele mai norocoase de la Samsung. Lansate în februarie 2019, Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e au deja patru ani și jumătate de când sunt pe piață. Chiar și după ce suportul software pentru această seria s-a încheiat, compania încă oferă mai multe actualizări pentru dispozitive. Ultima dată când a primit o actualizare suplimentară de software cu un patch de securitate a fost în martie 2023. Acum seria Galaxy S10 primește o nouă actualizare de securitate.

Cea mai recentă actualizare pentru Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e se lansează cu versiunile de firmware G973FXXSHHWI1, G975FXXSHHWI1 și, respectiv, G970FXXSHHWI1. Actualizarea aduce patch-ul de securitate din septembrie 2023. Cele trei telefoane nu primesc nicio caracteristică nouă, dar acest lucru era de așteptat. În schimb Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e primesc mai multe remedieri care vor spori securitatea generală a dispozitivelor. Chiar dacă face parte din această serie, Galaxy S10 Lite a fost lansat cu un an mai târziu și are alt statut.

O nouă actualizarea lansată pentru seria Galaxy S10

Împreună cu îmbunătățirile de securitate, Samsung ar putea trimite și câteva îmbunătățiri suplimentare pentru funcționarea acestor telefoane. Astfel dacă întâmpinați unele probleme în timpul rulării unei anumite funcții, atunci este o veste bună pentru dvs., deoarece poate rezolva erorile lucru ce reduce vulnerabilitatea dispozitivelor.

În prezent, noua actualizare pentru seria Galaxy S10 este disponibilă doar în Mexic, potrivit SamLover. Ne așteptăm ca actualizarea să fie disponibilă în scurt timp pentru toate modelele Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e din întreaga lume. Cu toate acestea, poate dura ceva timp pentru a ajunge la fiecare utilizator în parte.

Galaxy S10e are un ecran de 5,8 inch (14,73 cm) și a fost răspunsul Samsung la Apple iPhone XR. Litera „e” din Samsung Galaxy S10e înseamnă „esențial”. Are foarte multe dintre specificațiile aflate pe S10 și S10+, dar are un preț mai mic.

Seria Galaxy S10 a fost lansată în 2019 cu sistemul de operare Android 9 preinstalat. Compania Samsung a promis că va oferi trei actualizări majore dispozitivelor și până acum au primit tot ce le-a fost promis.

Toate telefoanele au primit actualizarea la Android 10 și interfața Samsung One UI 2.0. Apoi au primit Android 11 și interfața One UI 3.0. Cele trei telefoane au acum Android 12 și interfața Samsung One UI 4.1, care este ultima lor actualizare majoră. Odată cu aceasta, compania a eliminat seria Galaxy S10 din lista oficială de actualizări de software de securitate, dar primește în continuare actualizări surpriză.