Seria Galaxy S10 primește deja actualizarea de securitate din august 2020

633
Sursa Foto: via xda-developers.com

Pe lângă obișnuita actualizare de securitate Android, Samsung lansează lunar propria versiune de securitate. Portalul Samsung Mobile Security afișează permanent informații despre toate vulnerabilitățile de securitate care afectează componentele smartphone-urilor. Sunt afișate, de asemenea, problemele rezolvate de Samsung până în prezent. La început de lună august a fost lansat deja patch-ul de securitate pentru seria Galaxy S10.

În momentul scrierii acestui articol, ultimul nivel lunar de securitate Samsung este încă listat ca iulie 2020 pe buletinul Samsung. Cu toate acestea gigantul high-tech a început deja să lanseze patch-urile de securitate din august 2020 la seria Galaxy S10 în unele regiuni.

Patch-ul de securitate din august pentru Galaxy S10

Numărul de versiune al noii actualizări de securitate este G97xFXXU8CTG4. În prezent aceasta este disponibilă pentru varianta internațională a modelului Galaxy S10 (număr de model SM-G973F) și Galaxy S10+ (SM-G975F). Ambele variante din seria Samsung Galaxy S10 sunt la bord cu procesorul Exynos 9820.

Interesant, nu există deocamdată o versiune similară pentru Galaxy S10e (SM-G970F), dar ar trebui să fie disponibilă foarte curând. Actualizarea este transmisă prin OTA este disponibilă în regiunea DBT, care este codul Samsung specific pentru Germania. Schimbările ce la aduce această actualizare nu sunt cunoscute. Deocamdată Samsung nu a publicat un changelog – o listă cu schimbările ce vor avea loc. Vor fi probabil rezolvări de probleme de securitate și corecții la unele erori apărute în software. Informația via XDA-Developers, spune că utilizatorii nu vor putea să treacă la o actualizare mai veche după instalarea acestei noi actualizări de securitate.

Canada a doua cea mai mare țară din lume ca suprafață totală cu 9.984.670 km². Este o monarhie constituțională și o democrație parlamentară. Șef al statului este regina Elisabeta a II-a, al cărei reprezentant local este Guvernatorul General.

Samsung este cunoscut pentru împingerea actualizărilor în loturi, în funcție de dispozitiv și de țară. Chiar dacă vă aflați în Germania, este posibil să fiți nevoit să așteptați câteva zile înainte ca notificarea OTA să apară pe dispozitiv. Vă amintim că variantele de Galaxy S10 cu procesorul Snapdragon 855 din SUA și Canada nu sunt compatibile cu actualizarea menționată mai sus.