Seria Galaxy S10 primește patch-ul din octombrie 2022

245
Seria Galaxy S10 primeste patch-ul din octombrie 2022
Sursa foto: sammobile.com

Seria Galaxy S10 a început să primească actualizarea de securitate din octombrie 2022. Samsung a început să lanseze noua actualizare de securitate în urmă cu trei săptămâni, începând cu seria Galaxy S22. Mai târziu, seria Galaxy S21 și Galaxy S20 FE au primit și ele noua actualizare.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+ vine cu versiunea de firmware G97xFXXUGHVJ1. Actualizarea a fost lansată inițial în Elveția și ne așteptăm să fie disponibilă în alte țări europene în următoarele zile. Noul software ar trebui să fie disponibil pe scară largă în întreaga lume înainte de sfârșitul acestei luni. În SUA, însă, actualizarea ar putea ajunge doar la începutul lunii viitoare, potrivit SamMobile.

Actualizarea din octombrie lansată pentru seria Galaxy S10

Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+ ar trebui să primească noi corecții de securitate la fiecare trei luni în loc de fiecare lună. Ultima actualizare a fost în luna august. Samsung a lansat seria S10 în martie 2019 cu sistemul de operare Android 9 Pie la bord. Toate telefoanele au primit actualizarea la Android 10 și interfața Samsung One UI 2.0. Apoi seria Galaxy S10 a primit Android 11 și interfața One UI 3.0. Cele trei telefoane au acum Android 12 și interfața Samsung One UI 4.1 Nu vor primi Android 13.

Patch-ul de securitate din octombrie 2022 remediază peste 47 de vulnerabilități de securitate, conform documentației de securitate a Samsung. Actualizarea ar putea aduce, de asemenea, remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității.

În Elveția a fost inventată ciocolata roz, botezată „Ruby”. Este făcută din boabe de cacao roșii, iar aroma și culoarea sunt complet naturale. Ciocolatierii elvețieni au dezvoltat tehnici pentru a face ciocolată cu aur comestibil.

Dacă sunteți utilizator de Galaxy S10 în Elveția veți fi notificat odată ce actualizarea OTA (over the air) ajunge pe telefon. De asemenea, puteți verifica manual dacă actualizarea a ajuns prin Setări -> Actualizare Software și, dacă este cumva acolo, apăsați Descărcare și instalare.