Seria Galaxy S20 primește a doua actualizare în decembrie

173
Seria Galaxy S20 primeste a doua actualizare in decembrie
Sursa foto: galaxyclub.nl

Samsung a lansat a doua actualizare din această lună pentru Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra. Și de fapt face mai mult decât prima actualizare, care a devenit disponibilă pe seria Galaxy S20 acum aproape două săptămâni. De exemplu, noul mod de întreținere va fi instalat, printre altele, dar actualizarea nu se axează neapărat pe probleme de securitate, dar sunt rezolvate și unele probleme de acest fel.

În urmă cu aproximativ două săptămâni cele trei modele din seria Galaxy S20 au primit actualizarea cu patch-ul din decembrie. După upgrade-ul major la Android 13, părea clar că dispozitivele nu mai au nevoie de actualizăril deocamdată. Era clar până ieri, când a sosit pe neașteptate o nouă actualizare pentru Galaxy S20, Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra.

Încă o actualizare în decembrie pentru seria Galaxy S20

O actualizare relativ mare de aproape 470MB a fost lansată cu versiunea de firmware G98**XXUFGVL5. Spre deosebire de actualizarea anterioară, de data aceasta nu numai securitatea este îmbunătățită, potrivit GalaxyClub. Lista de modificări include, de asemenea, cunoscuta frază Samsung: „Stabilitatea generală a funcțiilor îmbunătățită”. Acest lucru dezvăluie foarte puține detalii, dar de obicei indică îmbunătățiri și optimizări subtile. Ce fel de, nu știm!

GalaxyClub este un blog olandez independent, scris de profesioniști din domeniul telefoniei mobile. Publică informații de ultimă oră despre dispozitivele Samsung. Este un site web serios și bine informat, un instrument de comparare a caracteristicilor și prețurilor dispozitivelor Galaxy.

În plus, seria Galaxy S20 primește acum cu adevărat noul Mod de întreținere – Maintenance Mode. Acesta este un mod special pe care îl puteți activa dacă trebuie să trimiteți sau să predați telefonul pentru reparații. În acest mod, toate lucrările pot fi efectuate fără ca reparatorul să aibă acces la toate informațiile, aplicațiile și fișierele dvs.

Veți găsi modul de întreținere dacă accesați Setări -> Întreținere baterie și dispozitiv –> Mod întreținere. Ultimul element de pe pagină este noul mod de întreținere. În momentul de față, noua actualizare este deja disponibilă pe toate modelele din Galaxy S20 neblocate în rețelele mobile din mai multe țări din Europa (excepție S20 4G). Dispozitivele blocate în rețelele mobile vor primi mai târziu această actualizare.