Seria Galaxy S20 primește patch-ul de securitate din martie 2024

86
seria Galaxy S20
Sursă foto: SamLover

Chiar dacă suntem deja în aprilie, Samsung mai are de lansat actualizarea din martie pe unele dispozitive. Între altele este vorba despre seria Galaxy S20 – cu Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra. Cândva, odată, aceste trei excelente telefoane primeau imediat actualizările de securitate. Ce repede trece timpul, seria Galaxy S20 are deja patru ani de la lansare!

Seria Galaxy S20 a fost lansat în 2020 și a venit cu sistemul de operare Android 10 preinstalat. Ulterior, cele trei modele au primit încă trei actualizări majore sub formă de Android 11, Android 12 și Android 13. Acum telefoanele nu mai sunt eligibile pentru a primi actualizări majore. În schimb, vor primi cel puțin un an actualizări de securitate, potrivit SamLover.

Patch-ul de securitate din martie 2024 pentru seria Galaxy S20 este acum disponibil în Canada și se va extinde la nivel global. Utilizatorii pot identifica actualizarea după numărul versiunii firmware G98*WVLS8HXC1, unde asteriscul înlocuiește numărul aferent fiecărui model. Actualizarea are o greutate de 261,31MB. Actualizarea se bazează Android 13 și interfața One UI 5.1, deoarece dispozitivul este limitat la acesta.

Cea mai recentă actualizare aduce patch-ul de securitate din martie 2024, care este o actualizare standard a patch-ului de securitate. Noua actualizare nu aduce nicio caracteristică semnificativă celor trei modele. Dar dacă sunteți conștient cât de importantă este securitatea dispozitivului dvs., atunci ar trebui să păstrați întotdeauna dispozitivul actualizat la cea mai recentă versiune.

Securitatea este o prioritate de top pentru producătorii de telefoane. Instalați actualizările de securitate imediat! Majoritatea programelor malware care afectează dispozitivele mobile se datorează software-ului învechit și neprotejat.

În detaliu, conform jurnalului oficial de modificări Samsung, sunt rezolvate 46 de probleme de securitate pentru cele trei modele. 37 sunt rezolvate de Google pentru funcțiile legate de sistemul de operare Android. Odată cu aceasta, Samsung a rezolvat încă nouă probleme pentru a oferi îmbunătățiri exclusiv dispozitivelor Galaxy.

Dacă au fost probleme în timp ce utilizați dispozitivul, atunci ar trebui să vă actualizați dispozitivul la cea mai nou versiune de securitate. Dacă aveți un Galaxy S20, Galaxy S20+ sau un Galaxy S20 Ultra atunci ar trebui să le actualizați la cea mai recentă versiune. Puteți aștepta să sosească notificarea de actualizare sau verificați pur și simplu mergând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.

Este posibil ca actualizarea să ajungă etapizat, în unele țări mai repede în altele mai târziu, dar este foarte aproape.