Seria Galaxy S20 primește actualizarea de securitate din ianuarie 2022

230
Seria Galaxy S20 primeste actualizarea de securitate din ianuarie 2022
Sursa Foto: SamMobile.com

În urmă cu două săptămâni, Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate din ianuarie 2022. Primul smartphone Samsung ce a primit noua actualizare a fost Samsung Galaxy A51. În ultimele zile, noua actualizare de securitate a fost lansată pentru diverse telefoane de ultimă generație. Acum, firma sud-coreeană a lansat actualizarea pentru modelele din seria Galaxy S20 deblocate în SUA.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra vine cu versiunea de firmware G98xU1UES2DUL2 în SUA. A început să se lanseze pe diverse rețele de operator, inclusiv AT&T, Bluegrass Cellular, Comcast, C-Spire, Verizon și Xfinity Mobile. Conform SamMobile, Samsung ar putea lansa în curând actualizarea pentru modelele internaționale și blocate de operator ale acestor telefoane.

Actualizarea din ianuarie pentru seria Galaxy S20 în SUA

Actualizarea aduce patch-ul de securitate din ianuarie 2022 care remediază peste cinci duzini de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate găsite în dispozitivele Galaxy. Partea ce ține de Samsung din actualizarea din ianuarie pentru seria Galaxy S20 remediază 19 probleme. Cinci dintre ele rezolvă deja unele probleme și din One UI 4. Există remedieri pentru Samsung Knox și pentru conexiunile Wi-Fi și Bluetooth.

Actualizarea de securitate din ianuarie rezolvă mai multe vulnerabilități de securitate în sistemul de operare Android din partea Google. Există două remedieri critice, ambele fiind pentru telefoane cu procesoare Qualcomm. Mai multe detalii despre problemele critice rezolvate cu o nouă actualizare sunt date destul de rar de Samsung sau Google. Țin de bucătăria internă și cele două companii nu vor să dea idei potențialilor atacatori. Cum am scris mai sus, actualizarea este lansată în SUA pentru Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra.

Numele Statele Unite ale Americii (SUA) a fost adoptat la 9 septembrie 1776. Thomas Jefferson este creditat ca fiind prima persoană care a venit cu numele, pe care l-a folosit în timpul redactării Declarației de Independență.

Dacă sunteți un utilizator de smartphone din seria Galaxy S20 în SUA, puteți verifica noua actualizare a software-ului navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.

Înainte de a descărca cea mai recentă versiune de securitate, asigurați-vă că smartphone-ul dvs. este conectat la o conexiune de internet adecvată. Vă recomandăm descărcarea prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori.