Seria Galaxy S20 a intrat în programul Samsung One UI 4 beta

465
Seria Galaxy S20 in programul One UI 4 beta
Sursa Foto: via phonearena.com

Samsung a lansat programul beta One UI 4 bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21 și modelele pliabile Z Fold 3 și Z Flip 3. Acum programul One UI 4 beta a fost lansat și pentru seria Galaxy S20 veche de un an. Programul beta va fi lansat pentru toate cele trei modele: Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra.

Programul One UI 4 beta pentru seria Galaxy S20 a fost lansat doar în Statele Unite, cel puțin momentan. Cel mai probabil va fi lansat și în Marea Britanie, China, Germania, India și Coreea de Sud. În aceste țări programul beta pentru seria Galaxy S21 este în desfășurare. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la seria Samsung Galaxy S20!

Programul One UI 4 beta pentru seria Galaxy S20 a fost lansat

Fără vreo notificare compania Samsung a lansat direct actualizarea One UI 4 beta în SUA, conform PhoneArena. Ne-am gândit că actualizarea va fi lansată mai întâi în Coreea de Sud. Apoi, mai târziu va ajunge în celelalte țări, dar Samsung a ales mai întâi să o lanseze în SUA.

Pentru a aplica pentru noul program One UI 4 beta, deschideți aplicația Samsung Members pe dispozitivele dvs. Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra. Deocamdată, beta este deschis pentru variantele deblocate, dar în curând va ajunge și la modelele blocate în rețea. Versiunea stabilă pentru seria Galaxy S20 ar putea fi lansată în decembrie, conform unui manager de la Samsung Community din Coreea.

Coreea de Sud are o populație de ~52 milioane de locuitori. Aproximativ jumătate din populația țării locuiește în capitala ei, Seul, sau în zona sa metropolitană, una dintre cele mai populate zone metropolitane din lume.

One UI 4.0 pe Android 12 aduce teme de culoare dinamice Material You, aplicații stoc îmbunătățite și mai multe widget-uri pentru ecranul de blocare. În plus, aduce și noi modele de widget-uri, comutări rapide dedicate pentru a dezactiva accesul la cameră și la microfon și, securitate și confidențialitate îmbunătățite.

Deja seria Galaxy S21, Galaxy Z Fold 3 și Flip 3 se află în programul de testare beta One UI 4. Sunt speranțe ca în luna decembrie aceste modele vor primi versiunea stabilă One UI 4 bazată pe Android 12.