Seria Galaxy S21 primește încă o actualizare în mai – dar de ce?

195
Seria Galaxy S21
Sursa Foto: androidheadlines.com

În aproape ultima zi din luna mai a sosit a doua actualizare a lunii pe seria Galaxy S21. Nu conține un nou patch, așa că ce se va întâmpla? Mai a fost de fapt o lună liniștită în ceea ce privește actualizările. În afară de un patch de securitate relativ modest, nu au fost planificate modificări majore pentru majoritatea telefoanelor Samsung. Totuși, compania a simțit nevoia să mai schimbe ceva la software-ul lui Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra.

În 15 mai Samsung a lansat actualizarea normală de securitate pe seria Galaxy S21 cu versiunea de firmware G99xBXXU7EWE1. Patch-ul de securitate din mai 2023 a remediat peste 70 de defecte de securitate găsite în smartphone-urile și tabletele Galaxy. Nu a adus nicio caracteristică nouă seriei Galaxy S21.

Încă o actualizare în mai pentru seria Galaxy S21

Zilele trecute o altă actualizare a fost lansată pentru Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Noua descărcare cântărește mai mult de 250MB șiconține versiunea de firmware G99xBXXU7EWE6, potrivit GalaxyClub. Chiar la începutul lunii mai seria Galaxy S21 a mai primit o actualizare, Astrophoto Mode în Expert RAW a ajuns pe cele trei telefoane. Vedeți pe I❤️Samsung ce diferențe sunt între Pro Mode, Expert RAW și Camera Assistant!

Deci un total de trei actualizări au primit în luna mai cele trei smartphone-uri Samsung din seria Galaxy S21. Acest lucru este valabil și pentru Galaxy S21 FE, care oricum își urmează propria cale de actualizare.

Expert RAW include funcții ale modului profesional, cum ar fi ISO, EV (Exposure Value), viteza obturatorului, histogramă, balans de alb și focalizare manuală. Utilizatorii pot crea imagini JPEG fără pierderi și pot controla funcția HDR.

Lista de modificări inclusă este exact aceeași cu actualizarea anterioară – inclusiv aplicațiile care vor fi actualizate. Întrebarea este ce face această actualizare în afară de fraza clasică: stabilitatea dispozitivului a fost îmbunătățită. Samsung nu a întrat în mai multe detalii. Pe de altă parte: nu au fost descoperite noi funcții și nici un nou patch nu este disponibil. Ceea ce rămâne este concluzia că noua actualizare pur și simplu remediază unele erori sau optimizează un anumit comportament.

Noua actualizare este acum disponibilă pe Galaxy S21, Galaxy S21+ și S21 Ultra neblocate în rețea din mai multe țări din Europa. Puteți verifica noua actualizarea prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați. Sau doar așteptați o notificare automată care poate sosi în orice moment.