Seria Galaxy S21 primește actualizarea din decembrie

914
Seria Galaxy S21
Sursa Foto: via phonearena.com

După ce aproape a terminat cu lansarea actualizării Android 13 și One UI 5.0, acum Samsung se concentrează pe actualizările de securitate din decembrie. Actualizarea cu patch-ul din decembrie este acum lansată pentru seria Galaxy S21. Recent, Galaxy S21 FE a primit actualizarea din noiembrie. Acum frații săi mai mari – Galaxy S21, Galaxy S21+ și S21 Ultra primesc patch lunar de securitate din decembrie.

Utilizatorii care dețin unul dintre cele trei telefoane pot identifica cea mai recentă actualizare verificând numerele de versiune de firmware G991BXXU5DVKF, G996BXXU5DVKF și G998BXXU5DVKF pentru Galaxy S21, Galaxy S21+ și, respectiv, Samsung Galaxy S21 Ultra.

Actualizarea din decembrie 2022 lansată pentru seria Glaxy S21

Versiunea de firmware G99xBXXU5DVKF aduce doar patch-ul din decembrie pe seria Galaxy S21. Aceasta include 67 de îmbunătățiri pentru securitatea sistemului de operare Android. În plus, există 13 remedieri pentru software-ul Samsung, inclusiv în aplicațiile Setări, Telefon și Contacte, potrivit GalaxyClub. Acum puteți descărca noua actualizare pe Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra, modele neblocate în rețea, în mai multe țări din Europa, printre care Elveția, Olanda și Belgia. Și Galaxy S21 FE, care va primi cu siguranță patch-ul din decembrie – dar nu cu această ocazie.

În plus, actualizarea din decembrie 2022 aduce câteva îmbunătățiri legate de stabilitate și unele caracteristici minore ale dispozitivului dvs. Samsung nu dezvăluie nicio caracteristică specială. De obicei mai multe erori sunt remediate, astfel încât dispozitivul dvs. să poată funcționa la capacitate maximă. Rezolvarea problemelor de securitate vă scutește de grija cu privire la furtul de date sau amenințarea cu privire la viruși și programe malware.

Primul malware, un virus de calculator, a fost introdus în 1983 de către un cercetător american. În anii 1980 și 1990, malware-ul a fost creat ca o formă de vandalism sau răutate, dar în prezent principala motivație este obținerea unui beneficiu economic.

Pentru securitate, Samsung oferă în mod regulat actualizări pentru telefoanele sale emblematice. În acest fel utilizatorii nu se vor confrunta cu probleme în timp ce își folosesc telefoanele. Acum, este responsabilitatea ta să instalezi cea mai recentă actualizare de securitate cât mai curând posibil.

Ca de obicei, noua actualizare va ajunge treptat la toți utilizatorii, trebuie să aveți doar puțină răbdare. Ca întotdeauna, puteți aștepta până când telefonul dvs. Samsung indică faptul că o actualizare este gata. Sau, dacă nu mai aveți răbdare, mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.