Seria Galaxy S21 primește patch-ul de securitate din mai 2022

282
Seria Galaxy S21 primeste actualizarea de securitate din mai 2022
Sursa Foto: realmicentral.com

Seria Galaxy S21 a fost lansată pe 14 ianuarie 2021. Acum această serie emblematică primește actualizarea de securitate din mai 2022. Pe lângă patch-ul de securitate din mai noua actualizare rezolvă și zeci de remedieri de vulnerabilități și îmbunătățește stabilitatea sistemului.

Actualizarea din luna mai are versiunea de firmware G991BXXU5CVDD și a fost lansată în prezent pentru Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Actualizarea se lansează în prezent în Italia, dar se așteaptă ca mai multe țări europene să primească actualizarea în următoarele câteva zile. Conform Realmicentral, alte părți ale lumii vor primi actualizarea mai târziu în această lună.

Actualizarea de securitate din luna mai lansată pentru seria Galaxy S21

Noul patch aduce îmbunătățiri modului portret de noapte în aplicația nativă pentru cameră; o îmbunătățire a încadrării automate pentru aplicațiile care acceptă apeluri video; și îmbunătățește calitatea camerei în unele aplicații de social media. Pe lângă îmbunătățirile menționate noua actualizare aduce și corecția de securitate din mai 2022. Conține zeci de remedieri de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate. În plus, aduce modificări generale pentru a remedia erorile și pentru a îmbunătăți stabilitatea telefonului mobil.

Lansată la începutul anului 2021, seria Galaxy S21 a sosit cu sistemul de operare Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1. Potrivit Samsung, seria va primi trei actualizări ale sistemului de operare și actualizări de securitate timp de patru ani. Adică telefoanele din seria Galaxy S21 vor primi inclusiv Android 14.

Android 11 a avut nume de cod intern Red Velvet Cake. În aprilie 2022, 34,63% dintre dispozitivele Android rulează Android 11, ceea ce îl face cea mai utilizată versiune de Android. Primul telefon lansat în Europa cu Android 11 a fost Vivo X51 5G.

Proprietarii de Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra vor primi o notificare cu privire la această actualizare. Din întâmplare, dacă nu primiți o notificare de actualizare, verificați manual actualizarea accesând dispozitivul prin Setări -> Actualizări software -> Descărcați și instalați.

Înainte de a instala la cea mai recentă versiune, asigurați-vă că smartphone-ul dvs. este conectat la o conexiune de internet adecvată. De asemenea vă recomandăm să descărcați actualizarea prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori.