Telefoanele din seria Galaxy S21 obțin certificarea Netflix HDR

532
Galaxy S21 obțin certificarea Netflix HDR
Sursa Foto: hdblog.it

La câteva săptămâni după prezentarea la Unpacked 2021, Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy 21 Ultra au ajuns pe piață. Cu această ocazie am aflat și un alt lucru foarte important despre ele, care le va îmbunătăți capacitatea multimedia. Toate cele trei modele din seria Galaxy S21 au certificarea HDR Netflix.

Netflix este, fără îndoială, una dintre cele mai bune platforme de streaming disponibile la nivel mondial. Serviciul poate fi accesat pe o gamă largă de dispozitive. Dar producătorii acestor dispozitive, smartphone-uri, tablete și televizoare, necesită o licență pentru Netflix. Prin urmare, nu toate smartphone-urile Android pot transmite în flux HD sau HDR. Acum utilizatorii unuia din cele trei telefoane din seria Galaxy S21 au primit o veste bună. Cele trei au certificarea Netflix HDR.

Seria Galaxy S21 cu rezoluție HDR10+ și o rată de 120Hz

Nu toate companiile dezvăluie dacă telefoanele lor acceptă Netlfix. Clienții pot afla despre acest lucru numai instalând aplicația ei înșiși. Dar, din fericire, Netflix are o pagină dedicată pe site-ul său web, cu o listă de dispozitive acceptate, potrivit HDBlog. Această listă a fost actualizată acum cu telefoanele din seria Galaxy S21, mai multe smartphone-uri OPPO și un telefon TCL.

Datorită acestei certificări, va fi posibil să vizualizați tot conținutul platformei de streaming la rezoluția maximă cu suport HDR10. Evident, pentru a vă bucura de el va trebui să aveți un abonament Premium.

Netflix este o companie americană cu sediul în Los Gatos, California, fondată în 29 august 1997. Netflix vine de la Net pentru Internet și flick, o expresie colocvială pentru „film”. Netflix distribuie contra cost streaming video la cerere.

În ultimele zile, Netflix a anunțat, de asemenea, sosirea suportului pentru codecul audio xHE-AAC (Extended HE-AAC cu MPEG-D DRC). Acesta oferă un control mai bun al gamei dinamice și al gestionării volumului. Nu uitați că Galaxy S21 are un ecran Super AMOLED Infinity-O de 6,2 inch, în timp ce Galaxy S21+ are un Super AMOLED Infinity-O de 6,7 inch. Ambele au rezoluție FullHD+, certificare HDR10+ și rată de reîmprospătare variabilă de până la 120Hz.

Galaxy S21 Ultra are un ecran Super AMOLED Infinity-O de 6,8 inch cu rezoluție QHD+, HDR10+ și o rată de reîmprospătare variabilă de până la 120Hz. În plus, Galaxy S21 Ultra este primul cu o nouă generație de ecran OLED! Acesta vă permite să creșteți luminozitatea, reducând în același timp consumul de energie. Din acest motiv, ecranul este capabil să împingă luminozitatea de vârf până la 1.600 de niți fără a afecta autonomia. Sigur aici o contribuție mare o are procesorul Samsung Exynos 2100 și software-ul.