Seria Galaxy S21 și Galaxy Note 20 ar putea primi One UI 4.1 în februarie

364
Seria Galaxy S21 si Galaxy Note 20 ar putea primi One UI 4.1 in februarie
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat deja actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12 pentru seria Galaxy S21 pe mai multe piețe. De asemenea, Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Fold 3 au primit și ele această actualizare, retrasă apoi din motive obiective, dar de câteva zile relansată pe diferite piețe. Dar, acum aflăm deja primele date despre Samsung One UI 4.1.

În următoarea perioadă tot mai multe modele emblematice, dar și unele din seria Galaxy A, vor primi One UI 4.0. Este vorba despre seriile Galaxy Note 20, Samsung Galaxy S20, Galaxy Note 10 și Galaxy S10. Sunt în cărți și Galaxy A52 5G și Galaxy A52s. Acum, Conform SamMobile, firma sud-coreeană a început să lucreze la noua actualizare, care poate fi lansată la începutul anului viitor.

Samsung One UI 4.1 din februarie pe seria S21 și Note 20

Un moderator al forumului Samsung Members a menționat că seria Galaxy S22 va veni preîncărcată cu actualizarea One UI 4.1 bazată pe Android 12. Mai mult, versiunea mai nouă a One UI ar putea fi lansată pe mai multe modele emblematice recente. Este vorba despre Galaxy S21, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra. Moderatorul Samsung Members a înaintat și o prioadă de timp, este vorba despre luna februarie 222. Cel mai probabil după 18 februarie, dată speculată pentru lansarea seriei Galaxy S22.

SamMobile este un site din Țările de Jos fondat în 2011. Este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre Samsung. Publică știri, recenzii și comparații între telefoane, tablete și purtabile Samsung.

Deși Samsung nu a confirmat încă, actualizarea One UI 4.1 ar putea fi lansată pentru alte dispozitive de ultimă generație. Interfața Samsung One UI 4.1 poate ajunge pe Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 3, Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra, câteva săptămâni mai tarziu. Mai multe dispozitive mid-range și entry-level ar putea primi actualizarea la această interfață mai târziu anul viitor.

Samsung nu a dezvăluit deocamdată ce noi funcții sau îmbunătățiri vom primi cu actualizarea One UI 4.1. Sigur vom afla mai multe despre acestea odată cu lansarea seriei Galaxy S22. Telefoanele și tabletele Galaxy lansate în prima jumătate a anului 2022 pot veni cu noua interfață la bord.