Seria Galaxy S21 primește patch-ul de securitate din aprilie 2022

314
Seria Galaxy S21 primeste patch de securitate din aprilie 2022
Seria Galaxy S21 primește patch-ul de securitate din aprilie 2022

Samsung a lansat din nou un nou patch de securitate înaintea oricărui alt producător de Android. Jurnalul de modificări pentru corecția de securitate din aprilie 2022 nici măcar nu a fost publicat încă, dar Samsung lansează acum această actualizare din timp, așa cum face de obicei. Galaxy S22 a fost prima seria care a primit actualizarea săptămâna trecută, iar seria Galaxy S21 o primește acum.

Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra primesc acum o nouă actualizare de firmware cu patch-ul de securitate din aprilie 2022 inclus. Cea mai recentă actualizare poate fi identificată prin numărul de firmware G99xxXXS4CVCG. X-urile mici din numărul de firmware reprezintă numele aferente fiecărui model. Potrivit colegilor noștri de la SamMobile, acum actualizarea se lansează pentru trio-ul Galaxy S21 în Germania.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea de securitate din aprilie lansată pentru seria Galaxy S21

Toate cele trei telefoane din seria Galaxy S21 au fost lansate cu Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1. Samsung va oferi trei actualizări majore ale sistemului de operare Android pentru Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra. De asemenea, compania garantează patru ani de actualizări de securitate pentru toate dispozitivele.

Actualizarea a fost lansată momentan doar în Germania, dar ar trebui să-și facă drum în alte țări în următoarele zile. Până acum, nu pare să aibă altceva decât patch-ul de securitate. Dar ca de obicei poate include și remedieri de erori și alte optimizări. Vom afla zilele următoare când Samsung va face public tot ce rezolvă actualizarea de securitate Android și Samsung din aprilie pe telefoanele Galaxy. Actualizarea din aprilie nu a fost lansată momentan pentru Samsung Galaxy S21 FE.

German Army este componenta terestră a forțelor armate ale Germaniei. Armata germană actuală a fost înființată în 1955 împreună cu Marina (German Navy) și Luftwaffe (German Air Force). În ianuarie 2022, armata germană avea 62.766 de soldați.

Utilizatorii care folosesc un model din seria Galaxy S21 vor primi o notificare când actualizarea este disponibilă pentru telefon. Dacă se grăbesc, pot verifica manual dacă a sosit actualizarea prin aplicația Setări, apoi merg la Actualizare software și, dacă este acolo, apasă Descărcare și instalare pentru a începe procesul de actualizare. Dacă actualizarea nu a ajuns, va trebui să așteptați pentru că în scurt timp va ajunge.