Seria Galaxy S21 și Flip 3 beneficiază de un supliment Galaxy AI

99
Seria Galaxy S21
Sursă foto: Google

După ce săptămâna trecută Samsung a lansat actualizarea One UI 6.1 cu Galaxy AI pentru mai multe modele mai vechi în Coreea de Sud, acum actualizarea este disponibilă și în SUA și în Europa. Samsung a lansat oficial One UI 6.1 pe seria Galaxy S22, Fold 4, Flip 4 în SUA și în Europa. Printre telefoanele care au primit Galaxy AI, mai bine zis o parte din aceste funcții, au fost și seria Galaxy S21, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3.

În aprilie, s-a spus că Samsung avea în plan să aducă anumite funcții AI în seria Galaxy S21 și în pliabilele din 2021, Flip 3 șiFold 3. La acea vreme, au fost menționate câteva funcții, dar Samsung nu făcuse niciun anunț oficial. Apoi, când Samsung a început să lanseze One UI 6.1 pentru seria Galaxy S21, Fold 3 și Flip 3 lucrurile au devenit mai confuze. Despre seria Galaxy S21, fiind cu un hardware mai vechi, se estima că va primi doar Circle to Search. Acum știm, seria Galaxy S21 va primi suplimentar, față de Circle to Search, și Chat Assist.

Jurnalele de modificări pentru actualizare au confirmat că Samsung aducea Circle to Search pe seria Galaxy S21, Flip 3 și Fold 3. Inițial au fost informații că Galaxy Z Fold 3 avea acces practic la toate caracteristicile Galaxy AI prin intermediul actualizării. Totuși, compania Samsung a confirmat că nu este adevărat, potrivit 9to5Google. Acum știm, seria Galaxy S21, Flip 3 și Fold 3 primesc doar două Circle to Search și Chat Assist.

Chat Assist traduce mesajele în limba preferată în timp real și funcționează cu aplicații terțe. Astfel utilizatorii nu vor trebui să deschidă o aplicație de traducere în timp ce trimit mesaje unui alt utilizator. Chat Assist este acceptat și de WhatsApp.

Utilizatorii celor trei modele vor avea acces la toate funcțiile Circle to Search with Google și Chat Assist cu cea mai recentă actualizare de software. Pentru seria S21 și Flip 3 este o veste bună, s-a crezut inițial că vor primi doar Circle to Search. Dar Fold 3, pe de altă parte, va primi ceva mai puțin decât era de așteptat pe baza zvonurilor.

Circle to Search with Google simplifică interacțiunile pe internet printr-un gest de marcare cu degetul a unui lucru pe ecran. Utilizatorii nu trebuie să părăsească aplicația pe care o folosesc. Apoi Google va căuta acel lucru și va afișa pe ecran cele mai relevante lucruri găsite. Între timp, Chat Assist facilitează traducerea mesajelor în 13 limbi, sporind eficiența utilizatorului. Ambele caracteristici, Circle to search și Chat Assist sunt furnizate printr-o actualizare software. Actualizarea a început deja pentru seria Galaxy S21 în Europa.

Funcțiile AI care nu vor face parte din această actualizare includ Interpret, Live Translate, Note Assist, Transcript Assist, Browsing Assist, Generative Edit, Edit Suggestion și celelalte.