Seria Galaxy S22 primește actualizarea din aprilie 2024 în Europa

63
Seria Galaxy S22
Sursă foto: Google

Seria Galaxy S22 cuprinde unele dintre smartphone-urile de top eligibile pentru actualizarea One UI 6.1 în următoarea fază de extindere. Cu toate acestea, înainte de a primi platforma Galaxy AI, compania Samsung a început să lanseze pentru Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra actualizarea de securitate din aprilie 2024.

Potrivit SamLover, actualizarea din aprilie pentru seria S22 a debutat în SUA iar acum cele trei modele au început să primească aceeași actualizare în Europa, inclusiv în România. Utilizatorii care dețin un Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra pot identifica cea mai recentă actualizare după aceste numere de versiune de firmware: S901BXXS8DXD2, S906BXXS8DXD2 și, respectiv, S908BXXS8DXD2.

Patch-ul de securitate din aprilie 2024 pentru cele trei telefoane din seria S22 nu aduce nicio caracteristică nouă pentru dispozitive. Cu toate acestea patch-ul de securitate se va concentra în principal pe îmbunătățirea securității generale a telefoanelor, un lucru foarte important pentru aceste modele lansate în urmă cu peste patru ani.

Împreună cu îmbunătățirile legate de securitate, ne putem aștepta, de asemenea, ca actualizarea să ofere și unele îmbunătățiri suplimentare care pot îmbunătăți funcționarea mai multor aplicații. Deci, dacă doriți să obțineți performanțe mai bune cu S22-iul, atunci ar trebui să-l actualizați la cea mai recentă versiune.

Peste jumătate din populația Europei vorbește fluent cel puțin două limbi. Europa este și un paradis pentru pasionații de brânzeturi. Cremosul Brie franțuzesc, Parmigiano-Reggiano italian și aromat Gouda olandez își au originea aici.

Dacă utilizați un Galaxy S22, S22+ sau un Galaxy S22 Ultra în Europa trebuie să primiți o notificare de actualizare. Dacă nu a ajuns, din varii motive, verificați manual dacă este cumva pe telefon mergând la Setări -> Actualizarea software -> Descărcare și Instalare. Dacă actualizarea nu este pe telefon, verificați puțin mai târziu, poate sosi în orice moment.

Seria Galaxy S22 a fost lansată în luna februarie 2022. A debutat cu Android 13 și interfața Samsung One UI 5.1. Mai târziu, a primit o actualizare majoră sub forma Android 14 și One UI 6.0. Acum utilizatorii săi așteaptă următoarea actualizare semnificativă, One UI 6.1. Cu această actualizare, telefoanele acestei serii vor primi mai multe delicatese de inteligență artificială cu Galaxy AI.