Seria Galaxy S22: actualizare mare de stabilitate disponibilă în Europa

382
Seria Galaxy S22
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung a lansat o actualizare substanțială de stabilizare pentru seria Galaxy S22, cu un singur scop: optimizarea. Nu veți primi niciun patch nou de securitate sau caracteristici noi. Samsung a avut mare succes când a lansat seria Galaxy S22 cu promisiunea de a oferi actualizări dispozitivului timp de cinci ani. În același timp au fost unele probleme care au împiedicat până acum dispozitivele să-și arate adevărata valoare.

Totul a funcționat initial destul de bine, dar au apărut unele erori ciudate, pentru care Samsung a lansat câteva actualizări. Samsung a remediat erorile și apoi totul a funcționat bine pe seria Galaxy S22. Apoi compania a lansat în grabă actualizarea pentru Serviciul de optimizare a jocurilor, care nu a făcut lucrurile mult mai bune. Apoi la sfârșitul lunii martie a apărut actualizarea cu patch-ul din aprilie. Acest lucru a adus deja unele îmbunătățiri, dar a lăsat încă de dorit pentru mulți utilizatori, potrivit GalaxyClub. Și așa, acum primim o nouă actualizare, fără un patch, dar cu îmbunătățiri pentru „stabilitatea generală a funcțiilor”.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizare mare de stabilitate pentru seria Galaxy S22

Un pachet de aproximativ 485MB aduce pentru Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra versiunea de firmware S90*BXXU1AVDA. Asterix-ul din numărul de firmware este pentru modelul specific al fiecărui telefon. Desigur, nu primim un nou patch și nici să vă așteptați la schimbări funcționale. Descrierea actualizări: „stabilitatea generală” îmbunătățită este cel mai important indiciu – are loc optimizarea. Mai mult, vedem că se actualizează o listă frumoasă de aplicații One UI, de la Samsung Internet la Galaxy Wearable.

Dar întrebarea cheie este: va funcționa dispozitivul mai ușor după această actualizare? Ca în cazul actualizării de optimizare comparabilă care a sosit pe Galaxy A53, vom aștepta puțin înainte de a trage concluzii definitive. Primii utilizatori care au primit actualizarea spun că derularea prin meniuri este mult mai lină și camera pornește mult mai repede. Așa că primele impresii după instalare par bune. Dar cum funcționează cu adevărat optimizările ar trebui, desigur, să devină clar în zilele următoare, în timpul utilizării normale.

Franța are al cincilea cel mai mare buget de apărare din lume și este a șaptea putere militară a lumii. Este cea mai mare putere militară din Europa. Franța este al 3-lea exportator global de arme din lume, după Statele Unite și Rusia.

Noua actualizare este – în conformitate cu noua structură de firmware a Samsung – acum disponibilă imediat într-un număr mare de țări europene: din Germania și Franța, până în Italia, Olanda, Belgia, Spania și Anglia. Este disponibilă și în România. Trebuie doar să ai răbdare până când ajunge noua actualizare.

Ca întotdeauna, mai devreme sau mai târziu veți primi automat o notificare că actualizarea pentru seria Galaxy S22 este gata pentru a fi descărcată. Dar puteți verifica și descărca manual actualizarea, dacă a sosit, prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.