Cu actualizarea din aprilie Galaxy A53 primește și îmbunătățiri la camere

295
Cu actualizarea din aprilie Galaxy A53
Sursa Foto: galaxyclub.nl

O nouă actualizare a fost lansată pentru noul smartphone Samsung Galaxy A53. Aceasta aduce dispozitivului nu numai patch-ul din aprilie, ci și îmbunătățiri pentru camerele foto. Am scris de câteva ori că Samsung mai trebuie să facă câteva retușuri pentru a optimiza software-ul lui Galaxy A53. Ne așteptăm că acest lucru se se întâmple în cursul actualizărilor viitoare pentru dispozitiv. Una dintre aceste actualizări a sosit acum – inclusiv cu unele îmbunătățiri majore.

Versiunea de firmware A536BXXU1AVCC este disponibilă acum pentru Galaxy A53 în mai multe țări din Europa inclusiv în România. În primul rând, desigur, există patch-ul de securitate din aprilie. Corecția de securitate din aprilie rezolvă în jur de 45 de probleme pentru securitatea sistemului Android și 33 pentru software-ul propriu al Samsung. În plus, noua actualizare promite și că „ stabilitatea camerei a fost îmbunătățită”, conform GalaxyClub.

Galaxy A53 primește actualizarea din aprilie la pachet cu îmbunătățirea camerelor

Asta nu sună imediat ca și cum Samsung a implementat optimizări specifice. Dar există întotdeauna loc pentru asta în descrierea generică „îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului, remedieri de erori” și „îmbunătățiri de performanță”. Dacă acest lucru se întâmplă cu adevărat, trebuie să devină evident în mai multe ore și zile după instalare. O primă impresie pentru cei care au primit deja actualizarea este că Samsung Galaxy A53 funcționează într-adevăr mai bine.

În principiu, noua actualizare este disponibilă pe aproape toate modelele Samsung Galaxy A53 din Europa – cele cu cod de țară EUX. Actualizarea poate fi disponibilă în orice moment pentru că este trimisă prin OTA. Va fi lansată în același timp pentru toate telefoanele Galaxy A53 din Europa.

OTA este similar cu metodele de distribuție a firmware-ului utilizate de alte produse electronice de larg consum, cum ar fi modem-urile prin cablu, ca o modalitate de a primi de la distanță noi programări, reducând astfel timpul petrecut de proprietar și de utilizator pe întreținere.

Samsung Galaxy A53 a fost lansat în acest an și are un ecran cu diagonala de 6,5 inch (16,52 cm). Procesorul Samsung Exynos 1280 este la bord însoțit de 4 / 6 / 8GB de memorie RAM și 128 / 256GB stocare. Sistemul de operare Android 12 și interfața Samsung One UI 4.1 sunt pe partea de software. Ține luminile aprinse o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 25W.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.