Seria Galaxy S22 primește actualizarea de securitate din iulie 2022

267
Seria Galaxy S22 primeste actualizarea de securitate din iulie 2022
Sursa foto: sammobile.com

Încă o dată Samsung demonstrează că nu are egal în lansarea actualizărilor de securitate lunare. Este primul brand de smartphone-uri Android care a lansat o nouă actualizare de securitate. Seria Galaxy S22 primește patch-ul de securitate din iulie 2022, iar actualizarea a fost lansată în câteva țări asiatice. Alte țări ar putea primi această actualizare în următoarele zile.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra are versiunea de firmware S90xEXXU2AVF9. Aduce patch-ul de securitate din iulie 2022 care remediază zeci de vulnerabilități de confidențialitate și securitate. Samsung încă nu a făcut publică documentația pentru corecția de securitate din iulie 2022. Conform SamMobile, actualizarea este disponibilă momentan în Malaezia, Singapore și Thailanda.

Actualizarea din iulie disponibilă pentru seria Galaxy S22

Samsung a lansat seria Galaxy S22 cu sistemul de operare Android 12 și interfața Samsung One UI 4.1. Gigantul tech sud-coreean a promis că va lansa patru actualizări majore ale sistemului de operare Android pentru aceste telefoane. De asemenea, Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra vor primi actualizări de securitate timp de până la cinci ani.

Încă de la lansare noua serie emblematică Samsung a bătut recordurile de vânzări. A avut vânzări incredibile în India, Coreea de Sud, SUA și Europa. Dintre toate cel mai bine vândut, în ciuda prețului relativ mare, a fost Samsung Galaxy S22 Ultra. Printre altele acesta a preluat AND-ul seriei Galaxy Note și în special stylusul S Pen.

Primul stylus într-un dispozitiv a fost Styalator, fabricat de Tom Dimond de la compania Bell Laboratories în 1957. S Pen-ul este un instrument în formă de stilou folosit pentru a opera pe ecrane tactile, pe un smartphone, tabletă, etc.

Dacă sunteți utilizator al unui smartphone din seria Galaxy S22 în oricare dintre țările menționate mai sus veți primi o notificare în acest sens. Dacă nu aveți răbdare, puteți verifica dacă noua actualizare a sosit navigând la Setări -> Actualizare software și făcând clic pe Descărcare și instalare, dacă este acolo. Ca de obicei recomandăm descărcarea actualizării prin Wi-Fi pentru a nu apărea erori.