Seria Galaxy S22 actualizată pentru a ridica performanțele jocurilor

351
Seria Galaxy S22 actualizata pentru a ridica performantele jocurilor
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung a fost recent criticată din cauza serviciului său de optimizare a jocurilor (GOS). Compania a limitat artificial performanța mai multor aplicații în scopul economisirii bateriei și gestionării termice. Această practică a atras deja o potențială investigație din partea Comisiei de comerț echitabil (FTC) din Coreea de Sud. Între timp, compania a promis că va îndrepta lucrurile cu o actualizare de software. Actualizarea promisă a sosit acum pentru seria Galaxy S22.

Cele mai recente produse emblematice Samsung primesc o nouă actualizare de software în țara natală a companiei, Coreea de Sud. Jurnalul de modificări menționează clar că actualizarea ridică limita de performanță a CPU și GPU în timpul jocurilor. La întrebările de presă, Samsung a spus că va aplica un algoritm de control al temperaturii pentru a împiedica supraîncălzirea dispozitivului fără a afecta performanța seriei Galaxy S22. A reiterat acest lucru și în acest jurnal de modificări.

În plus, Samsung introduce un „mod de gestionare a performanței jocului” în Game Booster, conform AndroidHeadlines. Acest lucru va permite utilizatorilor să controleze manual performanța procesorului și a GPU-ului, mai degrabă decât accelerarea forțată.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizare de software la seria Galaxy S22 pentru GOS

În afară de aceste remedieri și modificări legate de GOS (Game optimization service) cea mai recentă actualizare pentru seria Galaxy S22 aduce și stabilitatea performanței camerei. Ar putea exista unele remedieri suplimentare de erori și îmbunătățiri ale stabilității sistemului. Vă reamintim că trio-ul S22 a primit deja actualizarea de securitate din martie 2022.

Mai multe smartphone-uri Galaxy afectate ar trebui să primească această actualizare în curând. Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra nu sunt singurele smartphone-uri Samsung afectate de această accelerare a performanței GOS. Dispozitivele din seria Galaxy S21, Galaxy S20 și Galaxy S10 încetinesc, de asemenea, aplicațiile în mod artificial. Geekbench a interzis deja aceste dispozitive, acuzând Samsung de manipulare a benchmark-urilor. Aplicațiile de benchmark nu au fost încetinite, permițându-le astfel să arate întregul potențial al dispozitivelor, pe care utilizatorii nu l-au putut exploata. Samsung a explicat în întrebările frecvente menționate mai sus că GOS doar încetinește aplicațiile de joc. Desigur, aplicațiile de referință nu se califică drept jocuri.

Un Benchmark este acțiunea de a rula un program de calculator, un set de programe sau alte operațiuni, pentru a evalua performanța relativă a unui telefon prin rularea unui număr de teste și încercări standard pentru acesta.

Samsung a trebuit, de înțeles, să facă față multor critici din partea consumatorilor înfuriați pentru această practică. Între timp, dacă utilizați oricare dintre smartphone-urile Galaxy afectate, așteptați cu nerăbdare să primiți această actualizare în următoarele săptămâni.

Actualizarea este momentan disponibilă doar pentru trio-ul Galaxy S22 în Coreea de Sud. Dar Samsung ar trebui să-l lanseze în curând pe alte dispozitive afectate și, de asemenea, să extindă lansarea în alte țări.