Seria Galaxy S22: fotografii și specificații scăpate de Samsung Italia

318
Seria Galaxy S22 fotografii si specificatii scapate de Samsung Italia
Sursa Foto: via hdblog.it

Nu se întâmplă des ca filialele Samsung să posteze ceva material „fierbinte” înainte de o lansare emblematică, dar se poate întâmpla. În cauză este Samsung Italia și protagoniști au cele trei smartphone-uri ce vor fi lansate pe 9 februarie. Este vorba despre seria Galaxy S22: cu Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra. Toate informațiile au fost șterse imediat, dar nu înainte ca acestea să fie copiate și transmite presei.

Materialele au fost publicate de Evan Blass, un cunoscut și serios specialist din domeniu care și-a câștigat încrederea în domeniu mobil de-a lungul anilor. Din ce vedem sunt multe caracteristici și specificații care au apărut în zvonurile precedente despre seria Galaxy S22. Le amintim pe scurt mai jos, prin intermediul HDBlog, pentru toate cele trei modele.

Fotografii și specificații pentru seria Galaxy S22 din sursă oficială

Deci, deși nu există și nici nu pot exista certitudini de nezdruncinat cu privire la caracteristicile și aspectul următoarei serii emblematice Galaxy S22, mai multe surse au confirmat până acum designul și specificațiile. Ce primim acum este o avanpremieră drăguță înainte de evenimentului Galaxy Unpacked 2022 de săptămâna viitoare.

Samsung Italia scrie că Galaxy S22 va avea un afișaj Dynamic AMOLED 2X Full HD+ de 6,1 inch (15,49 cm). Este un ecran OLED LTPO cu rata de reîmprospătare adaptivă de 120Hz, la fel ca ca frații săi mai mari. Redă videoclipuri de calitate excelentă datorită super-stabilizării și Super HDR, chiar și în 8K.

HDR sau High-Dynamic-Range o tehnologie care afișează detalii extraordinare ale conținutului, de la cele mai profunde nuanțe de negru la cele mai strălucitoare nuanțe de alb. HDR Super este doar un nume de marketing pentru caracteristica HDR.

Procesorul Exynos 2200 (4nm) este la bord. În departamentul foto are la spate o camera principală de 50MP, una cu unghi ultra larg de 12MP și una telefoto de 10MP cu Space Zoom de până la 30x. Frontal are o camera de 10 MP. Smartphone-ul are dimensiunile: 146 x 70,6 x 7,6 mm.

Samsung Galaxy S22+, așa cum era de așteptat, este o versiune superioară a fratelui său mai mic. Are un ecran cu diagonala de 6,6 inch Full HD+ Dynamic AMOLED 2X, HDR10+ și până la 1.300 niți luminozitate maximă. Același procesor Exynos 2200 este la bord, va fi în toată Europa și în România. Camerele sunt identice. Galaxy S22+ are dimensiunile 157,4 x 75,8 x 7,6 mm.

Galaxy S22 Ultra cu slot pentru S Pen și stylusul în cutie la vânzare

Samsung Galaxy S22 Ultra se va deosebi de celelalte două mai mult ca niciodată. Samsung Italia confirmă prezența stylus-ului în carcasă, un display mai mult decât generos (6,8 inch) și un parc de camere respectabil. Imaginile scăpate de la Samsung Italia anticipează prezența unui Super Clear Glass pe camera din spate care vă va permite să obțineți „fotografii fără reflexii sau strălucire”. În cele din urmă, luminozitatea maximă a afișajului este cu adevărat impresionantă: 1.750 niți, o valoare incredibilă.

Galaxy S22 Ultra are un ecran de 6, 8 inch (17,27 cm) Quad HD+ Dynamic AMOLED 2X cu HDR10+. Patru camere sunt la spate, cu una principală de 108MP, una cu unghi ultra larg de 12MP și două camere telefoto de 10MP. Una are Space Zoom de până la 100x. Frontal are o cameră de 40 megapixeli.

S22 Ultra are dimensiunile: 163,3 x 77,9 x 8,9 mm, încărcare rapidă de 45 wați, încarcă bateria de la 0 la 100% într-o oră. Niciun model nu va avea încărcător în cutie, în schimb S Pen-ul va fi în cutie la Galaxy S22 Ultra.