Samsung Galaxy Unpacked 2022: posibil fără căști Galaxy Buds

454
Samsung Galaxy Unpacked 2022 posibil fara casti Galaxy Buds
Sursa Foto: SamMobile.com

De obicei în ultimii trei ani Samsung a lansat la evenimentele Galaxy Unpacked și un nou set de căști Galaxy Buds. Cel puțin până în acest moment nu sunt informații despre un nou set wireless Galaxy Buds care să fie lansat la Samsung Galaxy Unpacked 2022 din 9 februarie.

Scurgerile despre lansările Samsung de produse emblematice au scăpat efectiv de sub control. Ne amintim că anul trecut compania Samsung a început să ia măsuri împotriva câtorva surse populare de informații online. Se pare că efectul nu este cel scontat. Gigantul tech va lansa seriile Galaxy S22 și Galaxy Tab S8 la Samsung Galaxy Unpacked 2022 pe 9 februarie, dar, în esență, nu mai este nimic de dezvăluit.

Totul despre aceste telefoane și tablete emblematice s-a scurs deja. Dar, conform SamMobile, până acum nu sunt dovezi că alte dispozitive vor fi pe scena la Galaxy Unpacked. Ca de obicei ne așteptam la un nou set wireless Galaxy Buds, ultimul lansat fiind Samsung Galaxy Buds 2. Ne-am gândit și la un eventual tracker de fitness, dar și aici tăcere totală în materie de zvonuri. În acest fel presupunem că în afară de telefoane și tablete nu vom primi niciun supliment la Galaxy Unpacked 2022.

Fără căști Galaxy Buds la Samsung Galaxy Unpacked 2022

De când căștile Galaxy Buds originale au fost dezvăluite în martie 2019, alături de seria Galaxy S10, Samsung a introdus o nouă pereche de căști wireless și un nou flagship Galaxy S în fiecare prim trimestru al anului. Setul Galaxy Buds+ a fost anunțat în februarie 2020. Apoi, un an mai târziu, în ianuarie 2021, Samsung a anunțat Galaxy Buds Pro. Cu toate acestea nu avem încă vreo informație despre o nouă pereche de căști wireless la Samsung Galaxy Unpacked 2022.

Buds sau muguri. Samsung a ales această denumire cu trimitere la ceva delicat și fin ca un boboc de floare. Primele căști Samsung Galaxy Buds au fost lansate în pe 9 martie 2019 ca succesor al modelului Samsung Gear IconX.

Dacă știm totul despre viitoarele telefoane și tablete, poate nu este valabil același lucru și despre Galaxy Unpacked. Deci, unde sunt noile Galaxy Buds? Divizia mobilă a Samsung pare să nu mai păstreze secrete. Oricare ar fi cauza, dacă Samsung plănuia să lanseze o nouă pereche de căști la Unpacked 2022, am fi aflat până acum. Nu credem că Samsung a reușit să păstreze secretă o nouă pereche de Galaxy Buds. Nu a reușit să țină sub secret detaliile despre Galaxy S22 și Tab S8 și asta spune totul.

Credem că Samsung nu va lansa noi Galaxy Buds sau un nou trecker de fitness la Unpacked 2022. Ar fi bine să ne înșelăm și sperăm ca la Samsung Galaxy Unpacked 2022 să primim unul, dar este îndoielnic.