Seria Galaxy S22: actualizare care aduce îmbunătățiri ale camerelor

276
Galaxy S22 update camera
Sursă foto: AndroidHeadlines

Seria Galaxy S22 are încă priză bună la cumpărători, iar cei care au unul dintre aceste modele sunt foarte încântați de ele. Samsung a lansat acum o nouă actualizare masivă pentru Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Lansată în prezent în Europa, noua actualizare are o dimensiune de aproximativ 1,8 GB. Jurnalul oficial de modificări este scurt în detalii, dar flagship-urile Galaxy din 2022 par să primească noi funcții și îmbunătățiri ale camerelor.

Potrivit AndroidHeadlines, cea mai recentă actualizare pentru seria Galaxy S22 are versiunea de firmware S90*BXXU6CWH5. Noua actualizare îmbunătățește performanța camerei în condiții de lumină scăzută pentru toate cele trei telefoane. Samsung a spus că va face acest lucru la începutul lunii trecute și acum avem rezultatul. Acum, după instalarea actualizării, puteți face fotografii și videoclipuri mai bune în condiții de lumina scăzută.

În momentul scrierii acestui articol, nicio altă funcție nouă nu este confirmată. Colegii noștri de la SamMobile, au verificat îmbunătățirile de multitasking pe care Samsung le-a introdus cu One UI 5.1.1 pe cele mai recente tablete pliabile și emblematice, dar nu a găsit nicio modificare. „Vizualizarea multiplă și fereastra pop-up funcționează în continuare la fel ca înainte de această actualizare”, au spus ei. Lipsește și opțiunea de zoom 2X pe care compania a debutat-o cu One UI 5.1.1 și recent adăugată la seria Galaxy S23.

Actualizarea pentru seria Galaxy S22 aduce și alte modificări

Cu toate acestea, Samsung nu a spus niciodată că seria Galaxy S22 va primi oricare dintre aceste caracteristici. A promis doar opțiunea de zoom 2X pentru Galaxy S23. Cu toate acestea, flagship-urile din generația anterioară vor primi și alte caracteristici One UI 5.1.1. Aceasta include posibilitatea de a copia efecte de editare, cum ar fi filtrele și tonurile de culoare dintr-o fotografie și de a le aplica pe alta. Seria Galaxy S22 va primi, de asemenea, un instrument îmbunătățit de remasterizare a fotografiilor și un editor video îmbunătățit.

Photo Remaster vă permite să rafinați rapid o fotografie cu simpla apăsare a unui buton. Funcția analizează fotografia pentru a găsi și a aplica „rezoluția optimă, luminozitatea, culoarea și claritatea”. Apoi fotografia revizuită o puteți salva.

Potrivit Samsung, Photo Remaster elimină acum mai eficient amprentele digitale și obiectele străine. De asemenea, compania a îmbunătățit instrumentul de comparare după-înainte. Între timp, editorul video vă permite acum să faceți zonele luminoase mai luminoase și zonele întunecate mai întunecate. Marea actualizare din august pentru seria Galaxy S23 a adus cele mai multe dintre aceste caracteristici. Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra aproape sigur vor primi și ele unele dintre acestea, dacă nu toate.

Singura modalitate de a confirma acest lucru este prin actualizarea Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Din păcate, lansarea este limitată în prezent la Europa. Sperăm că nu va dura mult mai mult pentru ca Samsung să ducă actualizarea pe alte piețe. Ca de obicei, puteți verifica noi actualizări din aplicația Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.