Seria Galaxy S22 va fi lansată în ianuarie, conform programului

501
Seria Galaxy S22 va fi lansata in ianuarie conform programului
Sursa Foto: androidheadlines.com

Se pare că seria Samsung Galaxy S22 este pe drumul cel bun pentru o lansare în ianuarie 2022. Această informație provine chiar de pe terenul propriu Samsung, Coreea de Sud. Multă lume avea emoții în privința lansării la timp a seriei Galaxy S22 din cauza crizei globale de cipuri.

Acum știm sigur, seria Galaxy S22 va fi lansat în ianuarie, așa cum era planificat, conform Android Headlines. Informația provine de la site-ul tehnic sud-coreean The Elec. După cum știți seria Galaxy S21 a fost lansată în ianuarie anul acesta. Aceasta a fost prima dată când Samsung și-a anunțat flagship-urile din seria Galaxy S în ianuarie. De obicei, compania le anunța în a doua jumătate a lunii februarie, în cadrul Mobile World Congress (MWC).

Ei bine, MWC nu a avut loc exact în februarie sau martie anul acesta, ci a fost un eveniment virtual în iunie. Nu a fost nici măcar o umbră a evenimentelor obișnuite MWC, deoarece multe companii au renunțat din cauza COVID-19.

Seria Galaxy S22 va fi lansată în ianuarie 2022

Acestea fiind spuse, Samsung a decis să se separe complet de acel interval de timp și pur și simplu să își anunțe dispozitivele mai devreme. Nu a fost sigur dacă seria Galaxy S22 va sosi în ianuarie sau în partea a doua a lunii februarie. Dar se pare că Samsung va folosi o altă data de lansare de acum înainte, în ianuarie. Ceea ce s-a întâmplat anul acesta probabil va deveni o obișnuință pentru Samsung.

Site-ul sud-coreean nu a dezvăluit și alte detalii despre această lansare Samsung, probabil că nu sunt. The Elec a scris pur și simplu că lucrurile par să progreseze așa cum ar trebui și, pe baza acestor informații, lansarea din ianuarie pare foarte probabilă.

Numele Samsung înseamnă „trei stele” în limba coreeană. Numărul trei este asociat cu lucruri pozitive de foarte mulți coreeni. Fondatorul companiei a ales acest nume în anii 1930, în speranța că Samsung va străluci la fel ca stelele.

Producția în masă a modelelor din seria Galaxy S22 va începe în noiembrie. În acest fel lansarea în luna ianuarie pare o mișcare logică pentru Samsung. Toate acestea sunt informații neconfirmate de Samsung momentan, dar sperăm să primim mai multe date în perioada următoare.

Seria Galaxy S22 va fi prima echipată cu procesor grafic GPU AMD. Samsung și AMD colaborează la un nou model Exynos, care se presupune că va fi numit Exynos 2200. Totuși, nu toate modelele Galaxy S22 vor fi echipate cu acest procesor. Samsung intenționează, de asemenea, să utilizeze și procesorul Snapdragon 898 de la Qualcomm pe viitoarea serie.