Seria Galaxy S22 bate recordurile de precomenzi în mai multe țări

387
Seria Galaxy S22 bate toate recordurile de precomenzi in India
Sursa Foto: SamMobile.com

Știm cu toții cât de multe zvonuri au apărut pe internet despre seria Galaxy S22 înainte de lansare. Aproape toate informațiile despre întreaga linie Galaxy S22 au fost la vedere, cu mult înainte de prezentare. Nu știm dacă acest lucru a fost premeditat de Samsung ca parte a unei campanii agresive de marketing.

Rezultatul a fost că fanaticii Samsung, dar nu numai ei, așteptau cu nerăbdare telefoanele din seria Galaxy S22 de anul acesta. Toate vin cu mai multe specificații îmbunătățite, procesoare noi și cumpărătorii beneficiază de patru actualizări Android. Mai mult, Galaxy S22 Ultra aduce cele mai bune lucruri atât din gama Galaxy S, cât și din gama Note. Acum entuziasmul fanilor se vede în numerele de pre-comenzi.

Un număr incredibil de pre-comenzi pentru seria Galaxy S22 în India

Potrivit unei postări oficiale pe site-ul Samsung India, seria Galaxy S22 a doborât recordul privind pre-comenzile, peste 70.000 în doar 12 ore, conform SamMobile. Acestea sunt cifre excelente pentru companie. Samsung a început pre-comenzile pentru seria Galaxy S22 pe 23 februarie. Apoi, doar în câteva ore, toate telefoanele alocate pentru pre-rezervări s-au epuizat.

Suntem recunoscători consumatorilor noștri pentru răspunsul copleșitor la noua serie Galaxy S22. Precomenzile pentru seria Galaxy S22 sunt extrem de încurajatoare. Ne angajăm să oferim aceste dispozitive clienților noștri cât mai curând posibil”. A declarat Aditya Babbar, director senior și șef de marketing de produse, Samsung India.

Rupia indiană (INR) este unitatea monetară oficială a Indiei. În India a fost emisă una din primele monede din lume alături de wen-ul chinez și și stater-ul din Lydia. Rupia este numele și pentru monedele din Indonezia, Maldive, Mauritius, Pakistan, Seychelles și Sri Lanka.

În ceea ce privește ofertele de precomenzi, clienții care au rezervat în prealabil un Galaxy S22 Ultra vor primi un Galaxy Watch 4 pentru doar 2.999 INR (rupii indiene). Prețul inițial al ceasului este de 26.999 INR (~320 de euro). În plus, clienții care rezervă sau precomandă în prealabil un Galaxy S22 sau S22+ vor primi setul wireless Galaxy Buds 2 la doar 999 INR. Prețul inițial al căștilor este de 11.999 rupii (~140 de euro).

Record de precomenzi și vânzări și în Coreea de Sud

O situație similară este și în Coreea de Sud. Peste 300.000 telefoane din seria Galaxy S22 au fost vândute în prima zi (22 februarie). De asemenea, în perioada 14 – 21 februarie peste 1,02 milioane de telefoane din această serie au fost pre-comandate în avans.

Recordul înregistrat în Coreea de Sud este dublu. Niciodată într-o singură zi în Coreea nu s-au vândut atât de multe smartphone-uri Galaxy. Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 s-au oprit la 270.000 de bucăți. Pre-comenzile seriei S22 au depășit cu mult recordul anterior al seriei Galaxy S8 de 1.004 milioane de unități. Seria Galaxy S8 (Galaxy S8 și S8+) a fost în precomenzi 11 zile față de 8 zile la seria S22. Deci, seria de top din acest an s-a descurcat mai bine, și în mai puțin timp.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.