Seria Samsung Galaxy S23 va fi actualizată până în 2028!

372
Seria Samsung Galaxy S23 va fi actualizata pana in 2028
Sursa foto: sammobile.com

Samsung rămâne regele incontestabil al actualizărilor de software în lumea smartphone-urilor Android. Gigantul high-tech sud-coreean a decis anul trecut că va oferi patru actualizări majore ale sistemului de operare tuturor modelelor emblematice și smartphone-urilor sale principale din seria Galaxy A începând cu 2022. Samsung chiar a extins noua promisiune de actualizare pe termen lung și la dispozitivele lansate în 2021. În acest fel seria Samsung Galaxy S23 va fi actualizată până în 2028.

Unii producători încearcă să imite Samsung, probabil pentru că și-au dat seama că ceea ce face gigantul coreean merită copiat. Acest lucru pare ușor de zis, dar mai greu de făcut în acest moment. Acestea fiind spuse, lista dispozitivelor Galaxy eligibile pentru patru upgrade-uri a sistemului de operare rămâne mică acum, deoarece politica Samsung a fost anunțată abia anul trecut. Lista va crește în luna februarie când va fi lansată seria Samsung Galaxy S23, potrivit SamMobile. Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra vor fi eligibile pentru patru generații de upgrade-uri ale sistemului de operare. Mai mult, vor primi suplimentar cel puțin un an de actualizări de securitate.

Actualizări cel puțin până în 2028 pentru seria Samsung Galaxy S23

Seria Galaxy S23 va fi lansată cu Android 13 și One UI 5.1 din cutie. În acest fel telefoanele vor fi actualizate succesiv la Android 14, 15, 16 și Android 17. Va urma și un an de actualizări de securitate înainte ca suportul software oficial să se încheie. Totuși, o actualizare sau două ar putea va fi lansată, chiar și după al cincilea an, dacă apare o problemă critică. Nici nu vă doriți mai mult!

Vă reamintim că Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ și Samsung Galaxy S23 Ultra vor fi lansate miercuri 1 februarie la San Francisco, SUA, ora 20, ora României

San Francisco este numele în spaniolă pentru Sfântul Francisc. Din 2020, zona metropolitană San Francisco se află pe locul 2 după PIB pe cap de locuitor (132 miliarde USD) în țările OCDE. Este înaintea orașelor Paris, Londra și Singapore.

Utilizatorii vor primi actualizări până în 2028 dacă decid să ia unul dintre cele trei modele din seria Galaxy S23. Indiferent din ce punct de vedere priviți acest lucru, cumpărarea unui model din seria Galaxy S23 este o afacere excelentă. Și cine știe, poate că lucrurile se mai pot schimba pe parcurs. Este posibil ca Samsung să ofere cinci ani de upgrade-uri ale sistemului de operare pentru dispozitivele sale în viitorul apropiat. În acest fel seria Galaxy S23 se va număra printre dispozitivele eligibile, deși aceasta este momentan doar o speculație.

Oricum, foarte important aici este că politica actualizare a software-ului Samsung este extraordinară. Se va extinde la mai multe telefoane Galaxy în următorii ani și cel mai probabil și pentru mai mulți ani. Credem că acesta este un motiv care cântărește greu dacă aveți în vedere să cumpărați oricare dintre cele trei modele Galaxy S23 odată ce vor fi scoase la vânzare în luna februarie.