Fotografii de noapte la cel mai înalt nivel cu Samsung Galaxy S23 Ultra

311
Fotografii de noapte la cel mai inalt nivel cu Galaxy S23 Ultra
Sursa foto: via phonearena.com

Galaxy S23 Ultra va putea face fotografii de noapte grozave fără blitz, conform unor noi informații. Cunoscutul Ice Universe a scris pe Twitter că Galaxy S23 Ultra va duce fotografia de noapte la un nivel mult mai ridicat. „Trebuie să subliniez din nou că noua cameră de noapte a lui Galaxy S23 Ultra este într-adevăr „viziune pe timp de noapte”. A scris Iceman.

Deși nu știm sigur ce va include matricea de camere pe Galaxy S23 Ultra, autoritatea de reglementare chinezească TENAA a spus că nu va avea o cameră de 200MP. Camera principală de pe spatele modelului Galaxy S Ultra de anul acesta va fi de 108MP conform TENAA, la fel cum are Galaxy S22 Ultra. Sigur că poate fi alt tip de camera, dar ca rezoluție TENAA spune că va fi de 108MP. Potrivit PhoneArena, cel puțin deocamdată este singura informație din sursă oficială.

Galaxy S22 Ultra va realiza fotografii de noapte incredibile

Samsung spune că funcția sa actuală Night Mode de pe Galaxy S22 Ultra „vă permite să faceți fotografii vii, extrem de optimizate, chiar și în întuneric”. Totul face parte din ceea ce compania numește Nightphography. Potrivit Samsung modul de cameră Nightphography elimină bătaia de cap de a capta imagini epice de noapte. Tot ce trebuie să faceți este să treceți la modul Noapte pe smartphone-ul dvs. Galaxy și să faceți fotografii noaptea. În plus, nu este nevoie să vă editați imaginile deoarece acest mod de cameră lucrează pentru tine. Dacă Ice Universe are dreptate, Galaxy S23 Ultra va duce fotografia de noapte la un nou nivel. Probabil Samsung va promova puternic acest lucru.

Jessie Tarbox Beals (1870 – 1942) este considerată prima femeie care a făcut fotografii de noapte. A fost prima femeie foto-jurnalist din Statele Unite. Este cunoscută pentru fotografiile sale de la Târgul Mondial din St. Louis din 1904.

Galaxy S23 Ultra va avea, de asemenea, o pereche de camere de 12MP și una de 2MP. O cameră de 12M megapixeli se va afla frontal pentru selfie și apeluri video. Nu este clar de unde va veni îmbunătățirea fotografiei de noapte. Am scris deja că Galaxy S23 Ultra va înregistra videoclipuri 8K la 30 de cadre pe secundă (FPS). Este mai bine decât cele 24 de cadre pe secundă la care seria Galaxy S22 înregistrează videoclipuri. Acest lucru ar trebui să ducă la videoclipuri mai fluide de pe telefon. În toamna trecută seria Galaxy S22 a primit și funcția Astrophoto. Probabil o vom găsi și pe seria Galaxy S23.

Performanțe excelente pe Geekbench pentru S23 Ultra

Potrivit TENAA, Galaxy S23 Ultra va avea un display AMOLED de 6,8 inch cu o rezoluție de 1440 x 3088. Configurația de bază a telefonului va avea 8GB de RAM cu 128 și 256 GB de stocare. Modelul cu stocare cu 512GB va veni cu 12GB RAM. Au fost zvonuri că seria Galaxy S23 va renunța la stocarea de 128GB, dar se pare că nu sunt adevărate.

Galaxy S23 Ultra va fi alimentat de un Snapdragon 8 Gen 2 overclockat. Spre deosebire de varianta obișnuită a componentei, care este fabricată de TSMC, cipul overclockat este produs de Samsung Foundry și are un nucleu X-3 de înaltă performanță care rulează la o viteză de ceas de 3,32 GHz.

Un test recent efectuat pe Geekbench pentru Galaxy S23 Ultra a înregistrat un scor multi-core de 5.179, depășind în cele din urmă pragul de 5.000. În testul single-core S23 Ultra a înregistrat 1.566 de puncte. Acest lucru indică faptul că ne așteptăm la performanțe incredibile la noua serie Galaxy S23.

Samsung Galaxy S23 Ultra, ca și celelalte două telefoane din serie, vor fi prezentate la următorul eveniment Samsung Unpacked de pe 1 februarie. Acest lucru ar putea duce la o dată de lansare la vânzare de 10 sau 17 februarie.