Noi dovezi că seria Galaxy S23 va avea un design uniform

299
seria Galaxy S23 va avea un design uniform
Sursa foto: phonearena.com

Seria Galaxy S23 este la cel puțin trei luni, dar știm destul de multe despre următoarele telefoane emblematice Samsung. În buna tradiție Samsung, cel puțin pentru fanii Samsung, curgerile de informații despre următoarea serie emblematică se intensifică. Acum, cunoscutul Ice Universe a postat imagini cu husele spate concepute pentru cele trei modele modele.

Producătorii de accesorii pentru viitoarele modele de telefoane sunt informați de obicei despre specificații înainte de lansarea produselor. În acest fel accesoriile, în acest caz husele spate, se pot afla în cutii la timp pentru lansare. Samsung nu a mai livrat huse spate în cutia telefoanelor în ultimul timp, dar astfel de huse se găsesc deja pe piață în momentul lansării noilor telefoane.

Seria Galaxy S23 va avea un design apropiat de seria Galaxy S22

Randările recente bazate pe CAD sugerează că S23 Ultra va avea în esență același design ca predecesorul său. În același timp, Galaxy S23 și Galaxy S23+ vor va renunța la denivelările camerei ale omologilor lor din seria Galaxy S22. Husele generice sunt pentru Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23 Pro și Samsung Galaxy S23 Ultra. Totuși, Ice Universe, a precizat că husa lui „Galaxy S23 Pro” are numele greșit și este pentru Galaxy S23+.

Imaginile cu husele de protecție distribuite de Ice Universe, via PhoneArena, sunt o dovadă în plus că toate cele trei modele din gamă vor avea aproximativ același design pentru spate. Dar, acest lucru nu înseamnă că cele trei modele vor avea aceleași specificații ale camerelor.

Cea mai scumpă husă de telefon din lume este considerată Alexander Amosu, costă 2,7 milioane USD. A fost fabricată într-un număr limitat pentru iPhone 6. Are 6.000 de diamante și un logo Alexander Amosu în relief cu litere de aur.

Samsung Galaxy S23 Ultra este setat să devină primul telefon Samsung cu o cameră de 200MP. Acest lucru îi garantează un loc în lista celor mai bune telefoane cu cameră, la fel ca precedentele modele Ultra. Vestea bună aparentă este că partea de protecție din husa pentru camera principală pare să fie aproape la același nivel cu carcasa smartphone-ului în sine. Acest lucru sugerează că denivelările camerelor modelelor din seria Galaxy S23 nu vor fi mari. Celelalte două modele ar putea avea o cameră frontală mai bună decât Galaxy S22 și Galaxy S22+.

Galaxy S23 Ultra cu același aspect mai pătrățos în stilul seriei Galaxy Note

Revenind la fotografiile cu husele, ele par să arate că toate modelele vor avea colțuri rotunjite, ceea ce probabil nu va fi cazul. Este posibil ca Samsung Galaxy S23 Ultra să aibă același aspect mai ascuțit la colțuri, la fel ca Samsung Galaxy S22 Ultra și seriile Galaxy Note. În același timp, S23 Ultra pare puțin mai înalt și mai lat, dar mai subțire. Se poate lăuda și cu rame laterale mai subțiri.

În ceea ce privește Samsung Galaxy S23 și Galaxy S23+, acestea ar putea avea margini mai rotunjite decât modelele precedente și ar putea fi puțin mai late și mai înalte. Ele pot avea, de asemenea, rame ceva mai groase.

Cum am scris mai sus, chiar dacă imaginea sugerează că modelul mediu va renunța la porecla „Plus”, Ice a clarificat că nu se va numi S23 Pro. Zvonurile precedente sugerează că Galaxy S23 și Galaxy S23+ vor avea baterii puțin mai mari decât predecesorii lor. Seria va avea la bord procesorul încă neanunțat Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Se pare că dispozitivele vor fi disponibile doar în patru culori, iar Samsung le va anunța înainte de lansarea din ianuarie 2023.