Posibil ca seria Galaxy S23 să fie lansată în ianuarie 2023

312
Seria Samsung Galaxy S23 sa fie lansata lansată in ianuarie 2023
Sursa foto: androidheadlines.com

Chiar dacă lansarea seriei Galaxy S23 este departe, știrile despre viitoarea serie emblematică Samsung cresc în intensitate. Acum am aflat că seria Samsung Galaxy S23 s-ar putea lansa mai devreme decât se aștepta. Ice Universe a împărtășit pe Twitter noi informații sale legate de procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 și seria Galaxy S23.

El spune că Snapdragon 8 Gen 2 are un „ritm mai rapid”, ceea ce ar putea duce la „avansul general al timpului de lansare al noului telefon mobil Android”. El adaugă că noul procesor Qualcomm va fi lansat în noiembrie și că seria Galaxy S23 va fi, de asemenea, „lansată mai devreme”. Engleza lui pare să nu fie cea mai bună, dar putem deduce că Snapdragon 8 Gen 2 ar putea deveni disponibil mai devreme decât se aștepta. Prin urmare, acest lucru va afecta termenele de lansare pentru diverse companii și telefoanele lor cu Snapdragon 8 Gen 2.

Posibilă lansare în ianuarie 2023 pentru seria Galaxy S23

Seria Galaxy S22 a fost lansată în februarie anul trecut, mai exact pe 9 februarie. Ne așteptam ca seria Galaxy S23 să sosească aproximativ în același timp. Sigur anticipam o diferență de câteva zile plus sau minus, ca perioadă față de anul trecut. Ei bine, s-ar putea să nu fie cazul, pe baza acestor informații, via AndroidHeadlines. Astfel seria Galaxy S23 poate ajunge mai devreme decât se aștepta.

Lansarea în ianuarie 2023 este o posibilitate dacă luăm în considerare noua informație. Dar, când, totuși? Ei bine, un anunț în decembrie este foarte puțin probabil, dar ianuarie nu este exclus. Seria Galaxy S21 a fost lansată la jumătatea lunii ianuarie 2021, așa că Samsung poate face ceva similar cu seria Galaxy S23.

Numele lunii ianuarie (latină: Ianuarius) vine de la zeul Ianus, zeul începuturilor și tranzițiilor în mitologia romană. Acesta este un zeu cu două fețe: una orientată spre anul care se încheie și alta spre anul care vine.

Totuși, suntem încă destul de departe de acest interval de timp, așa că luați aceste informații cu rezervele de rigoare. Nu trebuie să uităm că Universul de Ghiață are totuși un istoric bun la informațiilor lansate despre dispozitivele Samsung.

Ca o reamintire, mai multe informații, inclusiv randări, despre Galaxy S23 și S23+ au apărut deja. Cele două telefoane au apărut deja în randări bazate pe CAD – Computer-aided design, pentru a ne oferi prima privire asupra design-urilor lor. Acestea sunt probabil modelele lor finale. O diferență majoră este pe spate, ambele dispozitive au un design al camerelor foto similar cu Samsung Galaxy S22 Ultra. Cu alte cuvinte, fiecare dintre camerele foto sunt independente pe spate și vor ieși direct din capacul spate.