Seria Galaxy S23 primește un „super update”

336
Seria Galaxy S23
Sursă foto: via Samsung Global Newsroom

În ultimele zile au fost zvonuri intense că seria Galaxy S23 va primi o actualizare semnificativă de software. Denumită „super actualizare”, ne așteptam ca aceasta să aducă îmbunătățiri substanțiale smartphone-urilor emblematice. Acum acest lucru s-a întâmplat.

Toate cele trei dispozitive, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ și Galaxy S23 au început să primească această actualizare majoră. Gigantul tech sud-coreean este de obicei rapid în lansarea de actualizări, dar actualizarea din luna iunie nu a ajuns pe seria Galaxy S23, chiar dacă alte dispozitive Galaxy au primit-o. Actualizarea pentru seria Galaxy S23 aduce diverse îmbunătățiri și remedieri de erori.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizare din iunie impresionantă pentru seria Galaxy S23

Actualizarea din iunie pentru seria Galaxy S23 a fost lansată în țările din Asia de Sud-Est, inclusiv Indonezia, Thailanda, Malaezia și Filipine. Este de așteptat să ajungă peste tot în lume, inclusiv în Europa, în perioada următoare. Potrivit GizmoChina, actualizarea are versiunea de firmware S91xBXXU2AWF1 și o dimensiune masivă de 2,2GB.

Filipine este o țară insulară în Asia de Sud-Est, în Oceanul Pacific, cuprinzând arhipelagul cu același nume. Este al cincilea cel mai mare stat insular din lume. Are 7.641 de insule, peste 2.000 sunt locuite, iar ~2.400 nu au nici măcar nume!

Actualizarea aduce și patch-ul de securitate din iunie 2023. Este demn de remarcat faptul că numărul de versiune va diferi în funcție de regiune. Știm că actualizarea de securitate din iunie 2023 aduce remedieri pentru peste 60 de probleme de securitate găsite în telefoanele și tabletele Android.

Deși Samsung nu a menționat în jurnalul oficial de modificări, se așteaptă că această nouă actualizare de software să includă diverse îmbunătățiri ale camerei. Aceste îmbunătățiri sunt legate de HDR pe care Samsung le-a confirmat cu câteva săptămâni în urmă. De asemenea, actualizarea remediază halourile în jurul obiectelor din imagini.

Un utilizator Twitter a distribuit un jurnal de modificări cu ceea ce aduce actualizarea pentru seria Galaxy S23. Aceasta include îmbunătățiri semnificative ale camerei, inclusiv o opțiune de zoom 2x în modul portret al camerei, probleme de auto-focus și performanță HDR rezolvate și o procesare revizuită a modului de noapte. În plus, răspunsul tactil este îmbunătățit, împreună cu animații și tranziții mai fluide ale One UI și stabilitatea sistemului.